Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Kies je (sub)categorie

Rekenmachines

Rekenmachines met opdruk van jouw logo of volledig eigen ontwerp als relatiegeschenk. De klanten kunnen op jouw rekenen, op het werk, thuis of op school.

Vanaf € 4,95

Calculator met 12 digits van kunststof en natuurlijk met Dual Power. Creëer uw eigen slogan of ontwerp u eigen logo of motief. De grijze knoppen kunnen volledig worden bedrukt of individueel met een ander logo of tekst. U kunt er bijvoorbeeld diverse bedrijfsactiviteiten op laten drukken of diverse producten uit uw assortiment.

Meer info
   
Vanaf € 3,82

Rekenmachine (8 cijfers) werkt op zonne-energie en heeft een siliconen toetsenbord.

Meer info
   
Vanaf € 4,58

Achtcijferige rekenmachine met valuta-omrekeningsfunctie. Werkt zowel op zonne-energie als op meegeleverde batterij. Kunststof.  

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Een eigentijds vormgegeven muis met een handige dubbelfunctie: muis en calculator in één. Nooit meer een rondslingerende rekenmachine, maar subtiel verborgen in uw muis. De calculator wordt met een simpele handbeweging uit de muis genomen en na gebruik weer subtiel opgeborgen. De gepatenteerde CalcuMouse is een fraaie en
uiterst praktische eyecatcher voor op uw bureau en is zowel draadloos (met dongle) als met USB-kabel leverbaar. Doordat de CalcuMouse dagelijks wordt gebruikt en in het oog springt op uw bureau is hij de ultieme brand ambassador! Direct uit voorraad leverbaar of vanaf 1.000 stuks 100% customized.

Kleur : hoogglans wit, mat grijs/donkergrijs.

Meer info
   
Vanaf € 10,48

8-Cijferige bamboe rekenmachine. Werkt op zonne-energie.

Meer info
   
Vanaf € 9,99

rekenmachine met 10 cijferig display gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar maiszetmeel.

Verpakt in een doosje van gerecycled karton. Ook verkrijgbaar als zakrekenmachine, prijs op aanvraag.

Meer info
   
Vanaf € 3,34

Mini schrijfblokje"Tiny" met klein notitieblokje, rekenmachine en een penhouder. Beschikbaar in verschillende kleuren.

Meer info
   
Vanaf € 2,86

Rekenmachine in ABS met de look van een gsm.  Gekleurde toesten.  Bevat 1 batterij.

Meer info
   
Vanaf € 4,04

Ecologisch verantwoorde rekenmachine in flashy kleurtjes.

Materiaal : Plastiek op basis van mais

Solar - 10 digits

Prijzen zijn exclusief bebat en recupel

Meer info
   
Vanaf € 6,97

Vlakke tafelrekenmachine met 10 karakters functionerend  Procentberekening, wortel- en memoryfunctie.  Materiaal : kunststof.  inclusief batterij.  

Prijzen zijn exclusief bebat en recupel

Meer info
   
Vanaf € 9,29
functionele rekenmachine met onzichtbaar display! Het display verschijnt pas indien de rekenmachine is ingeschakeld. Hoogglans zwart pianolak. 8 cijferig, verpakt in fluwelen zakje.
Meer info
   
Vanaf € 5,62
De Duo Cardio-LDL is een zakformaat calculator voor het berekenen van uw cholesterol (Friedwald formule) en de theoretische schatting van het risico op hart- en vaatziektes met 5 en 10 jaar (Framingham formule).

Met toepassing voor het converteren van eenheden als mmol/l, g/l of mg/dl.
Wordt geleverd in wit geschenkdoosje. Inclusief batterijen. Directe import uit China: levertijd 2 maanden, minimum afname 2.000 stuks.
Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS