Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Wij zijn lid van PPP en PSI

 

PPP Platform Promotional Products

 

 

PPP behartigt de belangen van de promotionele industrie. Staat & Co heeft een gedragscode ondertekend, opgesteld door en voor leden van de vereniging PPP. Deze Code of Conduct is bedoeld om richtlijnen voor professioneel en maatschappelijk verantwoord ondernemen te verschaffen.

Lees de Code of Conduct

PSI Promotional Product Service Institute

De PSI ook wel de grootste Europese business to business beurs voor de promotiele artikelenbranche genoemd. Een beurs in Düsseldorf, vier grote hallen, met ca. 850 standhouders uit 80 verschillende landen. Op de PSI beurs zien we niet alleen productintroducties en presentaties, maar het is ook is dé bijeenkomst om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Staat & Co wil graag voorop blijven lopen in het aanbieden van de nieuwste relatiegeschenken en gadgets. De PSI biedt ons de ultieme gelegenheid om kennis te maken met de allernieuwste ontwikkelingen op promotioneel gebied. Elk jaar weer inspireert het ons met nieuwe ideeën en inzichten. Als lid van de PSI profiteer je van veel voordelen, maar ook volg je de erecode die de GWW (German Promotional Product Industry) heeft opgesteld.

Deze erecode gaat over: Anti-corruptie, Bescherming van geregistreerde producten, Ethische bedrijfsonderwerpen, Gelijke arbeidsrechten en anti-discriminatie, Kwaliteitsnormen en gegevensbescherming, Milieubescherming, Overbodige gevaarlijke stoffen en Sociale wetgeving.

PSI leden worden aangemerkt als verantwoordelijke, professionele organisaties met een belangrijke modelfunctie voor overige bedrijven. Dit, samen met het feit dat de PSI Düsseldorf zowel trendsetter als opiniemeter is in de relatiegeschenkenbranche, maakt het een onmisbaar evenement voor Staat & Co. Wij zijn trots op ons lidmaatschap.

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS