Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Electronische apparaten

Electronische apparaten als relatiegeschenk, onmisbaar in elk huishouden. Zal veelvuldige gebruikt worden en jouw logo zal keer op keer gezien worden.

Prijs op aanvraag

Vergrendel je tas of koffer tijdens het reizen met dit slimme hangslot. Het slot wordt bediend door draadloze ontgrendeling via Bluetooth en een APP.

Deze extra veiligheidsmaatregel is eenvoudig te gebruiken.

Meer info
   
Vanaf
€ 6,79

Kwaliteitsvolle laadkabel voor Android en iPhone, een deel van zijn onderdelen wordt gebruikt in de bouw van gevechtsvliegtuigen en communicatiesystemen van het leger. Kan aan beide zijden volledig bedrukt worden.

Meer info
   
Vanaf
€ 2,46

Ideaal om uw logo in beeld te houden: mensen zien dit item 15 keer per dag; dat is 3900 keer per jaar! De ultieme oplossing voor warrige, verdraaide telefoonsnoeren.

Een grote verscheidenheid aan kleuren - passende bij uw logo - mogelijk.
Prijs kan variëren per kleur.

Meer info
   
Vanaf
€ 16,72

Deze flexibele telefoon- en tablethouder verhoogt het gebruikersgemak van uw apparaat, thuis of op kantoor. Bevestig de houder eenvoudig op uw tafel, bed of ander meubel en u kunt aan de slag. De flexibele houder is 80 cm lang en supersterk, dus ook geschikt voor grotere tablets. gefabriceerd uit ABS en aluminium.

Meer info
   
Vanaf
€ 17,30

Hoe eet jij je vlees graag? Deze intelligente draadloze barbeque-thermometer maakt grillen en roken eenvoudiger, sneller en een stuk slimmer. Steek het uiteinde van de thermometer in het vlees en kies het type voedsel en hoe gaar je het wilt hebben.

Via de meertalige APP op je telefoon kun je de real-time status van het vlees zien tot een afstand van 10 meter. Een alarm gaat af wanneer het eten klaar is. 'Bon appetit' aan je collega's en klanten.

Meer info
   
Vanaf
€ 3,40

USB oplader voor smartphone in de vorm van een creditcard met dubbele aansluitingen. USB kracht: DC 5. Ook compatibel met iPhone. U heeft geen bijkomende kabel meer nodig.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Met de Kiwi Box kun je iedere smartphone en tablet opladen. Een handig oplaadstation voor op bureau, tafel of balie, thuis en op kantoor. Het maakt niet uit van welk merk jouw apparaat is, de Kiwi Box is een universeel oplaadpunt met verschillende opladers.

De Kiwi Box is een universeel laadstation dat tot 6 elektronische en telefoonapparaten tegelijkertijd kan opladen met behulp van een enkele voedingskabel.

Bied de service van opladen met deze multioplader bij de kapper, in de bar, café of restaurant en in de wachtkamer.

Het is balen wanneer je smartphone het gaat begeven, net wanneer je aan het wachten bent. Dit baalmoment kan je voorkomen door de Kiwi Boxen te plaatsen. Zo kan je het apparaat opladen als dat nodig is.

Met de Kiwi Box kan je meerdere apparaten tegelijkertijd opladen, afhankelijk van welk model je hebt. Het is een elegant en onopvallend, maar toch innovatief product. 

Het oplaadstation kunnen wij personaliseren met jouw design. Een logo, een foto of een eigentijds ontwerp, alles kan! Tevens kunnen we de verpakking personaliseren met een bedrukte sleeve.

Meer info
   
Vanaf
€ 38,82

Start je sportactiviteiten uitgerust met deze fantastische set.

Met de kleurrijke tracking armband kan je al je sportactiviteiten bijhouden en met de draadloze headset wordt sporten nog zo leuk!

Meer info
   
Vanaf
€ 36,25

Mini draadloze harddisk voor je telefoon. Een praktische en high performance externe harddisk voor je telefoon met WIFI.

Compatibel met Android en IOS. Zeer snelle transfer met je telefoon of tablet. Deel eenvoudig data met je vrienden (tot 7 connecties tegelijkertijd).

Wordt geleverd met een USB kabel om op te laden en te verbinden met de PC. 

Verkrijgbaar in 8GB, 16GB, 32 GB en 64 GB.

De getoonde prijs is voor 8Gb.

Meer info
   
Vanaf
€ 14,40

Dankzij deze auto oplader kan u altijd terugvinden waar u uw auto geparkeerd heeft. Werkt via de app ‘PXK CAR’ die compatibel is met iOS en Android. De oplader is ook voorzien van 2 USB poorten om 2 toestellen gelijktijdig op te laden.

Deze universele oplader is compatibel met alle USB kabels en toestellen. Kan aangesloten worden op de standaard sigarettenaansteker.

Meer info
   
Vanaf
€ 29,75

Oploaden was nog nooit zo easy met deze multifunctionele stekkerdoos. Met ruimte voor heel veel stekkers en 2 usb-poorten. De stekkerdoos is all over te bedrukken met jouw eigen design, logo of marketingslogan.

Een multioplader, onmisbaar op ieder kantoor of huishouden, want opladen doen we elke dag en op elk moment. Steeds vaker laden we onze laptop, smartphone en tablet op en elk huishouden heeft er ook steeds meer! Met de strak vormgegeven powerstation is laden van je devices heel gemakkelijk.

Kenmerken powerstation:

  • Opladen met behulp van de 2 USB-uitgangen (maximaal uitgangsvermogen van 10 Watt).
  • Stroomonderbreker, in het geval van een defectafwijking of overmatige stroom zal de stekkerdoos onmiddellijk stoppen om schade aan uw aangesloten apparatuur te voorkomen.
  • De PowerStation accepteert het meest voorkomende elektrische systeem ter wereld, Europlug C.
  • De interne PowerStation-aansluitingen zijn veilig en sterk. Bij het aansluiten van jouw apparatuur in de PowerStation wordt een sterke grip toegepast om te voorkomen dat ze losraken.
  • 1,5 meter netsnoer. De stekkerdoos heeft een stroomkabel van 1,5 meter lang, met twee gebonden multifilament koperen kabels, geschikt voor alle binnentoepassingen.

Laat deze originele en veelvuldige gebruikte give away personaliseren naar jouw wensen!

Meer info
   
Vanaf
€ 2,33

Zorg dat dieven jouw huis voorbij lopen. De tv simulator zorgt voor een geluid en beeld zodat het lijkt alsof de tv opstaat. De beelden en geluiden veranderen op tijd zodat dieven denken dat er echt iemand aanwezig is.

Werkt op batterijen.

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS