×

Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Privacy policy


Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst geldt onderstaand privacybeleid.

Doeleinden van gebruik
Staat & Co Businessgifts verwerkt jouw persoonsgegevens voor:
· de acceptatie van jouw contactaanvraag
· uitvoering van overeenkomsten met jou
· relatiebeheer en managementinformatie
· product- en dienstontwikkeling
· en het bepalen van de (algemene) strategie.

Daarnaast kunnen jouw persoonsgegevens worden gebruikt om jou al dan niet op basis van een voorafgaande selectie te informeren over interessante aanbiedingen en andere producten of diensten van Staat & Co Businessgifts en/of samenwerkende partners. Indien je geen commerciële informatie (meer) wenst te ontvangen, of niet wilt dat jouw gegevens worden gebruikt voor direct marketing doeleinden, kan je dit kenbaar maken aan ons. Je kunt telefonisch contact opnemen met 0522 24 00 24, een brief sturen naar Staat & Co Businessgifts, Afdeling Marketing, Postbus 1072, 7940 KB Meppel, of een e-mail sturen gifts@staat.nl.

Staat & Co Businessgifts gebruikt jouw persoonsgegevens niet voor adressenhandel.

Privacy op internet en cookies
Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch jouw (tijdelijke) IP-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. We bewaren en gebruiken deze gegevens om de navigatie, bezochte pagina's en de al dan niet door jou bekeken artikelen van onze site te analyseren. Wij kunnen aan de hand van deze analyse de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site en e-mail nieuwsbrief verbeteren. 

De website gebruikt sessies om de navigatie op de website te optimaliseren. Dit is een soort cookie, maar deze wordt van jouw computer verwijderd zodra de pagina die je bekijkt gesloten wordt of te lang inactief is. Er worden geen privégegevens opgeslagen.
 

2018

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS