Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Over ons 

Staat & Co Businessgifts is één van de oudste importeurs op het gebied van relatiegeschenken, reclame artikelen, premiums en andere promotionele artikelen. Omdat wij sinds 1947 actief op de markt zijn, dit jaar al 71 jaar, hebben wij veel ervaring en kennis in huis. Wij leveren vooral aan grote en middelgrote bedrijven.

Wij zijn specialist in relatiegeschenken, voor iedereen, in elke branche en voor elk marketingdoeleinde weten wij een passend (te personaliseren) premium of relatiegeschenk te vinden. Ook voor originele en duurzame geschenken zijn wij dé leverancier. 

Bekijk onze relatiegeschenken. Staat jouw idee hier niet bij? Geen probleem, neem contact met ons op en wij gaan samen op zoek!


Sinds 1989 is Staat & Co het enige Nederlandse lid van IGC Global Promotions NV. Deze organisatie wordt gevormd door leveranciers van promotionele artikelen over de gehele wereld.  lees meer »

Staat & Co maakt ook deel uit van de Pro4-Groep; een samenwerkingsverband in de Benelux en Frankrijk van vier relatiegeschenkenspecialisten. Deze bedrijven versterken elkaar door uitwisseling van informatie, het gezamenlijk beheren van een intranet en het beheren van een (web)catalogus die anders is dan alle andere. Dankzij de gezamenlijke inkoop kunnen voor onze klanten voordelen worden behaald op prijsniveau.

De Nederlandse branche van promotionele producten en diensten heeft zich verenigd in het Platform Promotional Products (PPP). Imagoverbetering door verdere professionalisering, kennisvermeerdering en belangenbehartiging staat centraal. Staat & Co behoort tot één van de eerste leden van deze 300 leden tellende organisatie.

Team Staat & Co Businessgifts

Ons team bestaat uit specialisten die jou graag adviseren voor een passend geschenk voor elke gelegenheid, marketingactie of evenement.

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS