Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

MVO


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen breekt door in Nederland. Het wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Onze klanten willen duurzaam inkopen en letten steeds meer op MVO bij hun uitgaven. Dat geldt ook voor relatiegeschenken en premiums.

Voor Staat & Co is duurzaam ondernemen een manier om wereldwijd rekening te houden met onze sociale en fysieke omgeving. Onze bedrijfsvoering richt zich op het streven naar klanttevredenheid en commercieel succes vanuit maatschappelijke, milieubewuste en economische normen en waarden.

MVO en duurzaam ondernemen hebben een prominente rol in onze bedrijfsvoering. We stimuleren duurzame ontwikkeling door een proactieve benadering van sociale verantwoordelijkheden, milieubescherming en een economische vooruitgang.
 
Lees meer over hoe wij onze rol invullen op dit gebied; 

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS