Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Relatiegeschenken

Zoek je relatiegeschenken waarmee je je doelgroep echt raakt? In onze selectie Relatiegeschenken bieden wij je een kleine greep van ideeën en mogelijkheden uit het Staat & Co productaanbod. Dit aanbod relatiegeschenken wordt steeds aangevuld met originele en actuele promotieartikelen. Voor een overzicht van de laatste twee maanden klik je op Nieuw in onze collectie.

Uiteraard kun je voor custom made relatiegeschenken ook bij ons terecht. Ons professionele verkoopteam kan je hierin uitstekend adviseren en ondersteunen. Door onze creativiteit en wereldwijde contacten is vrijwel alles mogelijk en scoor je gegarandeerd met jouw promotionele artikel. 

Een relatie is een geschenk!

Promotionele USB stick

Promotionele USB stick, voor jong en oud. Iedereen heeft wel eens een digitaal document op te slaan. Een usb stick met logo, handig en funcioneel.
Lees meer

Relatiegeschenken kerst

Wij hebben een mooi assortiment Relatiegeschenken Kerst. Voor elk wat wils en voor elk budget een relatiegeschenk om te geven in de kerstperiode.
Lees meer

Originele kerstpakketten

Originele kerstpakketten, leuk om te geven en fijn om te krijgen. Bekijk ons ruime assortiment originele kerstpakketten en kerstgeschenken en bestel online!
Lees meer

Wijn Relatiegeschenk

Wijn relatiegeschenk, dan geef je een populair cadeau! Voor elk budget scoor je met wijn als relatiegeschenk, een fles, een pakket of een wijn gerelateerd relatiegeschenk.
Lees meer

Een veilig relatiegeschenk

Geef een veilig relatiegeschenk en maak keuze uit diverse premiums voor jong en oud.
Lees meer

Relatiegeschenken voor in de sneeuw

Winterse sneeuw, hoe mooi ook maar hoe lastig ook. Geef klanten een relatiegeschenk voor in de sneeuw en help ze van de sneeuwstress af.
Lees meer

VR brillen als relatiegeschenk

VR brillen zijn het helemaal! De trend van tegenwoordig en een must-have gadgets. Check onze collectie VR brillen.
Lees meer

Dopper bedrukken met logo

✓ Een Dopper bedrukken met logo dan geef je een duurzaam persoonlijk cadeau! ✓ In vele kleuren en snel leverbaar. ✓ Bedruk een Dopper met logo, bedrijfsnaam of website.
Lees meer

Anti stress relatiegeschenken

Anti stress relatiegeschenken laten bedrukken met een logo. Bestel ze bij Staat & Co en relax!
Lees meer

Eindejaarsgeschenken

Eindejaarsgeschenken worden erg gewaardeerd. Met eindejaarsgeschenken spreek je jouw waardering uit. Een relatie is een geschenk en dat mag je laten zien!
Lees meer

Chocolade met logo

Chocolade met logo, heerlijk om te geven en heerlijk om te krijgen. Laat je chocolade personaliseren met een logo, dat valt zeker in de smaak!
Lees meer

Sportband met logo een sportief relatiegeschenk!

Sportband met logo laten bedrukken dan geef je een sportief en gezond en uniek relatiegeschenk. Bekijk ons ruime assortiment sportbanden, sporthorloges en fitbanden.
Lees meer

Zakagenda Valente

Bij ons te bestellen, de Zakagenda Valente! De echte opvolger van de Intermediair agenda. Met op de bovenste pagina een volledige werkweek van 5 dagen en op de onderste pagina het weekend en veel ruimte voor notities.
Lees meer

Creatieve relatiegeschenken

Creatieve relatiegeschenken: onze core business! Dat vinden wij fantastisch, onderscheidend zijn en dé creatieve oplossing bedenken voor jouw marketingvraagstuk.
Lees meer

IJskrabber met logo

Geef eens een ijskrabber met logo. Een dankbaar cadeau, welke goed van pas komt in de winterse kou. Laat de ijskrabber bedrukken met een mooi kleurenlogo.
Lees meer

Anti skimming kaarthouders

Wij hebben een ruim assortiment anti skimming kaarthouders. Van lederen tot metaal, in diverse kleuren. Alle card holders zijn veilig tegen hackers en skimmers.
Lees meer

Cardprotector met logo

Personaliseer een cardprotector met een logo en een naam van jouw klant. Hier scoor je echt mee! Je geeft een stukje veiligheid aan jouw klanten.
Lees meer

Fruit bedrukken met jouw logo als give away

Heerlijk en gezond fruit als give away doet het altijd goed op beurzen, open dagen, evenementen en in winkels.
Lees meer

Onze Bestsellers

Bekijk onze Bestsellers! Een gevarieerd assortiment mooie premiums te bedrukken met jouw logo.
Lees meer

Tekenkaarten bedrukken met logo

Tekenkaarten bedrukken met logo, een mooie give away of mailingartikel. Met een tekenkaart verwijder je teken op een veilige manier bij mens en huisdier!
Lees meer

Lamzac bedrukken met logo

Laat jouw LAMZAC bedrukken met jouw logo en scoor met deze hippe&trendy lounge zit zak!
Lees meer

Hotelsloffen borduren met een logo of all over bedrukt

Fantastische give away voor jouw gasten, klanten of bezoekers! Badslippers met een logo of all over bedrukt. Bestel ze snel bij Staat & Co en verras een ieder!
Lees meer

SeatZac bedrukken met logo

Laat jouw SEATZAC bedrukken met jouw logo en scoor met deze hippe & trendy lounge zitzak!
Lees meer

Stoere BBQ schort bedrukken met logo

Hét cadeau voor echte mannen: Stoere BBQ schort bedrukt met een logo of slogan. Scoor bij de mannen met een mooie en stoere give away!
Lees meer

Kleurrijke relatiegeschenken

Prachtige kleurrijke relatiegeschenken bedrukt met jouw logo, dat is pas mooi geven! Een breed assortiment geschenken in vele frisse kleuren.
Lees meer

Vintage kleding bedrukken

Een kleurrijke collectie comfortabele kleding. Hip & modisch, voor een brede doelgroep. Laat de vintage kleding bedrukken met jouw logo of eigen ontwerp!
Lees meer

Oplaadkabels bedrukken met jouw logo

Handige oplaadkabels, onmisbaar voor iedereen die een tablet en/of een mobiel heeft. Informeer naar de mogelijkheden om jouw merk te promoten met een oplaadkabel!
Lees meer

Powerbank met logo

Een powerbank met logo is hét relatiegeschenk van deze tijd. Een powerbank is tegenwoordig onmisbaar. Iedereen heeft een smartphone en of een tablet. Bedruk je powerbank met logo en scoor!
Lees meer

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS