Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Onze duurzame relatiegeschenken

Met het oog op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is Staat & Co steeds op zoek naar eerlijke en milieuvriendelijke producten van hoge kwaliteit. 
 
 
Bij Staat & Co streven wij naar een betere wereld. Dit doen we door uitsluitend eerlijke en milieuvriendelijke producten te verkopen, ongeacht welke productcategorie. Dit is onze visie, en wij doen er alles aan deze waar te maken. Door deze werkwijze leveren wij gegarandeerd kwalitatief hoge producten waar je als bedrijf of klant weer de vruchten van plukt: duurzame producten zijn niet alleen goed voor de wereld, maar ze gaan door de gebruikte materialen ook nog eens langer mee. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld je pennen, tassen of powerbanks niet jaarlijks te vervangen. Bovendien maken we niet alleen gebruik van duurzame materialen, we gaan ook nog eens verantwoord om met energie. Zo hebben wij diverse powerbanks en ledverlichtingen die op zonne-energie werken, waardoor je energierekening ook nog eens gespaard wordt. Dit alles met het doel om de ecologische voetprint (impact) op de aarde zo veel mogelijk te beperken. Bekijk ons aanbod aan ecologische geschenken!
 

Maatschappelijk ondernemen

We staan daarnaast ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit houdt in dat we niet alleen kijken naar hoe we economisch presteren, maar ook de ecologische kant in de gaten houden, oftewel onze planeet. Met maatschappelijk ondernemen houd je dus niet alleen rekening met hoeveel winst je draait, maar juist ook wat voor invloed jouw onderneming heeft op het milieu. Denk aan schadelijke stoffen die worden uitgestoten bij het produceren van bijvoorbeeld kleding of tassen: hierbij wordt ook vaak gebruik gemaakt van schadelijke stoffen en andere mensonterende productieprocessen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Bij Staat & Co maken wij zeker dat het productieproces zo mensen milieuvriendelijk verloopt. Uit deze insteek komt dan ook vanzelfsprekend ons ecologische aanbod van producten naar voren.
 

Duurzaam en groen

Wij bieden meerdere categorieën duurzame en groene producten aan. Deze aanpak onderscheidt ons van de concurrentie, die zich veelal op een specifieke niche richten. Wil je echter zoveel mogelijke duurzame en kwalitatieve hoogwaardige producten kopen, dan ben je bij Staat & Co bij het juiste adres.
 
Nu is het wellicht moeilijk om voor te stellen hoe wij deze producten duurzaam en groen verkopen, maar dit is makkelijk te verduidelijken met een voorbeeld: stel je hebt een normale powerbank. Deze laadt je wekelijks op via een oplader in het stopcontact. Maar wat nou als je deze kan opladen via zonne-energie? Precies zulke powerbanks verkopen we bij Staat & Co, waardoor je dus uitsluitend groene energie gebruikt om je smartphones en tablets op te laden. En om het helemaal makkelijk te maken, kan je desgewenst ook nog een powerbank kopen die je aan het raam monteert waardoor er extra veel zonlicht wordt opgevangen.
 
Voor pennen gebruiken wij ook duurzaam materiaal, zoals bamboe. Dit ligt stukken fijner in de hand dan plastic. Daarnaast is bamboe ook veel milieuvriendelijker bij het produceren doordat er geen giftige stoffen vrijkomen bij het productieproces, wat bij plastic veelal wel het geval is. Paraplu’s zullen op het eerste gezicht niet veel met duurzaam en groen te maken hebben, maar schijn bedriegt. Wij hebben namelijk (storm)paraplu’s in het assortiment die geproduceerd zijn op basis van gerecyclede plasticen flessen. Hierdoor bereik je algauw op de lange termijn een groot voordeel wat betreft de impact op het milieu. Ook bij tassen is het gebruikte materiaal van groot belang. Daarom hebben wij gekozen om tassen in ons assortiment op te nemen die gemaakt zijn van jute en een combinatie van jute en katoen.
 
Ten slotte heeft Staat & Co ook nog talloze led- en zonnelampen in de aanbieding en overige solar producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nachtlampje die overdag wordt opgeladen via zonne-energie, en ’s avonds kan worden gebruikt om nog even ontspannend een boekje te lezen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van de duurzame ledverlichting, in plaats van conventionele en energieverspillende gloeilampen. Bij ledverlichting wordt de energie daadwerkelijk omgezet in licht, terwijl bij een gloeilamp veel rendement verloren gaat door de hitte. Hier heeft ledverlichting dus geen last van. Hoe duurzaam wil je het hebben?
 

Andere duurzame zaken

Daarnaast is het ook nog mogelijk om op kleinere zaken te besparen, op producten die je misschien niet dagelijks gebruikt. Denk aan een solarpowered lichtfles, wat een leuke sfeer geeft op een warme zomeravond. Of een computermuis die je met 1 knop even snel in standby kan zetten, wat natuurlijk weer stroom scheelt. En wil je precies weten hoeveel stroom je daarmee bespaart, dan kan je hiervoor een energiemeter aanschaffen. Deze plaats je tussen een apparaat en stopcontact in om het stroomverbruik te meten. En om deze resultaten op te schrijven, maak je gebruik van een potlood die gemaakt is van gerecycled krantenpapier.
 
Een betere wereld begint bij jezelf!
 
 

Populaire producten

"Meer dan 100.000 verschillende relatiegeschenken direct leverbaar"

Best verkocht

balpen met uw eigen clip
Prijs op aanvraag

Witte promotionele balpen waarvan je de clip in je eigen vorm kan laten maken. Blauw- of zwartschrijvend naar uw keuze.
Prijzen kunnen gemaakt worden, bij het doorsturen van uw logo.

Minimum afname van 10 000 stuks.
Opgegeven prijs voor full color opdruk van eigen clip.

Bekijk dit product
zo werd beroemdste Selfi ter wereld gemaakt
€ 8,99

De Selfi is een kleine afstandsbediening voor de camera van de smartphone.
 
Vanaf nu kan er een “Selfie’’ worden gemaakt zonder de telefoon in de hand te houden!
 
Een waanzinnig leuk product wat enorm veel aandacht trekt als men de foto maakt vanaf afstand.  De Selfi werkt zowel voor Iphone als voor Samsung, HTC, Nokia etc.


De Selfi wordt geleverd in een mooi doosje en is al vanaf 50 stuks leverbaar.

De Selfi werkt als volgt:
 
1.       Installeer de gratis app (zowel voor Iphone als Android) : ‘’Snap remote’’. 
2.       Als de app geïnstalleerd is: Open de App 
3.       Klik op het kleine knopje van de Selfi remote. De camera kijkt uw kant op. 
4.       Klik op de grote button op de Selfi en de foto wordt gemaakt!

Bekijk dit product
Solar powerbank met raambevestiging
€ 10,47

Elegante en practische solar charger.  Door middel van een silicone strip kan deze solar charger bevestigd worden op een raam of autoruit.

Op deze manier geniet hij volop van het zonlicht om de noodbatterij op te laden.   Batterij in 3 versies : 1800mAh of 2600mAh of 5000mAh.

Kan ook opgeladen worden via USB.

Aangegeven prijs is voor 2600 mAh.

Bekijk dit product
Poncho handdoek voor kinderen
Prijs op aanvraag

maak je eigen poncho handdoek voor kinderen. Zo hebben ze nooit koud als ze uit bad, douche of zwembad komen. Custom made design met all over print van uw design. Minimum afname : 2 000 stuks.

Bekijk dit product
Bagagedrager kussen voor de fiets
€ 1,77

Met deze giveaway zit u nooit meer oncomfortabel op de bagagedrager van de fiets. Dit bagagedrager kussentje is gemakkelijk achterop de fiets te bevestigen door middel van klittenband.

Bekijk dit product
Stabilo Boss Original markeerstift
€ 1,53

Sinds 1971 de ongeëvenaarde marktleider in markeerstiften - De Stabilo Boss Original highlighter is er in 4 verschillende kleuren groen, roze, oranje en geel.

Door de vormgeving zal deze markeerstift nooit van je tafel kunnen rollen! Lange levensduur.

Bekijk dit product
Balpen met stylus
€ 0,36

Kunststof balpen, zwartschrijvend, met stylus en een schroefmechanisme op de plek van de balpen, model ''potlood''. 

Bekijk dit product
Reuzekaartspel XXXL
€ 9,78

Reuzekaartspel om gezellige avonden met de familie door te brengen! Geen risico op valsspelen en fun verzekerd!

Bekijk dit product
Trolley met USB verbinding
€ 152,10

Trolley in ABS met een USB verbinding 

Een houder voor uw tablet op te zetten wanneer je zit te wachten, het heeft een USB connectie en een apart vakje waar je uw powerbank (niet inbegrepen) en papieren kan opslaan. 

TSA veiligheidssluiting is inbegrepen. 

Bekijk dit product
balpen vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen.
€ 0,25

BottlePen pennen zijn elegant en duurzaam. De PetPen is een balpen vrijwel geheel vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen. Draag bij aan een duurzaam milieu en strooi met druurzame Bottlepennen.

Inktkleur van de petpennen is blauwschrijvend. Laat de transparante biopennen bedrukken met jouw logo in 1 kleur.

Bekijk dit product

Wat zeggen onze klanten

Product van de maand

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS