Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Onze duurzame relatiegeschenken

Met het oog op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is Staat & Co steeds op zoek naar eerlijke en milieuvriendelijke producten van hoge kwaliteit. 
 
 
Bij Staat & Co streven wij naar een betere wereld. Dit doen we door uitsluitend eerlijke en milieuvriendelijke producten te verkopen, ongeacht welke productcategorie. Dit is onze visie, en wij doen er alles aan deze waar te maken. Door deze werkwijze leveren wij gegarandeerd kwalitatief hoge producten waar je als bedrijf of klant weer de vruchten van plukt: duurzame producten zijn niet alleen goed voor de wereld, maar ze gaan door de gebruikte materialen ook nog eens langer mee. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld je pennen, tassen of powerbanks niet jaarlijks te vervangen. Bovendien maken we niet alleen gebruik van duurzame materialen, we gaan ook nog eens verantwoord om met energie. Zo hebben wij diverse powerbanks en ledverlichtingen die op zonne-energie werken, waardoor je energierekening ook nog eens gespaard wordt. Dit alles met het doel om de ecologische voetprint (impact) op de aarde zo veel mogelijk te beperken. Bekijk ons aanbod aan ecologische geschenken!
 

Maatschappelijk ondernemen

We staan daarnaast ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit houdt in dat we niet alleen kijken naar hoe we economisch presteren, maar ook de ecologische kant in de gaten houden, oftewel onze planeet. Met maatschappelijk ondernemen houd je dus niet alleen rekening met hoeveel winst je draait, maar juist ook wat voor invloed jouw onderneming heeft op het milieu. Denk aan schadelijke stoffen die worden uitgestoten bij het produceren van bijvoorbeeld kleding of tassen: hierbij wordt ook vaak gebruik gemaakt van schadelijke stoffen en andere mensonterende productieprocessen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Bij Staat & Co maken wij zeker dat het productieproces zo mensen milieuvriendelijk verloopt. Uit deze insteek komt dan ook vanzelfsprekend ons ecologische aanbod van producten naar voren.
 

Duurzaam en groen

Wij bieden meerdere categorieën duurzame en groene producten aan. Deze aanpak onderscheidt ons van de concurrentie, die zich veelal op een specifieke niche richten. Wil je echter zoveel mogelijke duurzame en kwalitatieve hoogwaardige producten kopen, dan ben je bij Staat & Co bij het juiste adres.
 
Nu is het wellicht moeilijk om voor te stellen hoe wij deze producten duurzaam en groen verkopen, maar dit is makkelijk te verduidelijken met een voorbeeld: stel je hebt een normale powerbank. Deze laadt je wekelijks op via een oplader in het stopcontact. Maar wat nou als je deze kan opladen via zonne-energie? Precies zulke powerbanks verkopen we bij Staat & Co, waardoor je dus uitsluitend groene energie gebruikt om je smartphones en tablets op te laden. En om het helemaal makkelijk te maken, kan je desgewenst ook nog een powerbank kopen die je aan het raam monteert waardoor er extra veel zonlicht wordt opgevangen.
 
Voor pennen gebruiken wij ook duurzaam materiaal, zoals bamboe. Dit ligt stukken fijner in de hand dan plastic. Daarnaast is bamboe ook veel milieuvriendelijker bij het produceren doordat er geen giftige stoffen vrijkomen bij het productieproces, wat bij plastic veelal wel het geval is. Paraplu’s zullen op het eerste gezicht niet veel met duurzaam en groen te maken hebben, maar schijn bedriegt. Wij hebben namelijk (storm)paraplu’s in het assortiment die geproduceerd zijn op basis van gerecyclede plasticen flessen. Hierdoor bereik je algauw op de lange termijn een groot voordeel wat betreft de impact op het milieu. Ook bij tassen is het gebruikte materiaal van groot belang. Daarom hebben wij gekozen om tassen in ons assortiment op te nemen die gemaakt zijn van jute en een combinatie van jute en katoen.
 
Ten slotte heeft Staat & Co ook nog talloze led- en zonnelampen in de aanbieding en overige solar producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nachtlampje die overdag wordt opgeladen via zonne-energie, en ’s avonds kan worden gebruikt om nog even ontspannend een boekje te lezen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van de duurzame ledverlichting, in plaats van conventionele en energieverspillende gloeilampen. Bij ledverlichting wordt de energie daadwerkelijk omgezet in licht, terwijl bij een gloeilamp veel rendement verloren gaat door de hitte. Hier heeft ledverlichting dus geen last van. Hoe duurzaam wil je het hebben?
 

Andere duurzame zaken

Daarnaast is het ook nog mogelijk om op kleinere zaken te besparen, op producten die je misschien niet dagelijks gebruikt. Denk aan een solarpowered lichtfles, wat een leuke sfeer geeft op een warme zomeravond. Of een computermuis die je met 1 knop even snel in standby kan zetten, wat natuurlijk weer stroom scheelt. En wil je precies weten hoeveel stroom je daarmee bespaart, dan kan je hiervoor een energiemeter aanschaffen. Deze plaats je tussen een apparaat en stopcontact in om het stroomverbruik te meten. En om deze resultaten op te schrijven, maak je gebruik van een potlood die gemaakt is van gerecycled krantenpapier.
Een betere wereld begint bij jezelf!
 
 

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS