Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Kies je (sub)categorie

Naambadges

Naambadges met jouw logo, ideaal voor events, congressen, beurzen etc... Bekijk onze website voor ons ruime aanbod aan naambadges. Hierbij heb je de keuze om deze met een (bedrukte) lanyard of clip uit te breiden.

Vanaf € 0,75

De revolutie in de buttonmarkt. Er is rekening gehouden met de trend duurzaamheid. Deze trend in onze samenleving naar hoogwaardige, ecologische producten is niet te stoppen. Doe hier aan mee en bescherm ons milieu en met deze BioButton:

  •      100% biologisch afbreekbaar
  •      recyclebaar en CO2-neutraal
  •      100% composteerbaar
  •      56mm in diameter
  •      Bedrukking in full color

Een duurzaam product is een investering in de toekomst. De vervanging van conventionele blikknoppen door de BioButton bespaart niet alleen grondstoffen, maar vermindert ook de hoeveelheid afval.

De button wordt hier in Europa geproduceerd, daarmee worden de transportroutes verkort en worden duizenden tonnen CO2 uitstoot bespaart.

Dezelfde hoeveelheid kooldioxide die vrijkomt tijdens het rotten, werd uit de lucht gehaald toen de grondstoffen groeiden. De bio-button leidt dus niet tot een toename van CO2 en draagt daardoor niet bij aan het broeikaseffect.

De bio button is met en zonder veiligheidsspeld te bestellen. Getoonde prijs is zonder speld.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Naambadge, voorzien van sterke magneet en doming. Het visitekaartje voor jouw bedrijf. Inclusief doming.

Verpakt per 50 stuks. Vraag vrijblijvend een offerte op voor naambadges met logo.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Naambadges met logo, verkrijgbaar in 3 kleuren verguld, verzilverd of wit. Te bedrukken met jouw logo in 1 of meerdere kleuren. Handige naambadges voor personeel, bezoekers en klanten, op de werkvloer, beurzen of events.

De naambadge is voorzien van een venster voor de naam. De afmeting van het venster is 61 x 13 mm. De badges zijn vervaardigd uit kunststof.

De naambadge wordt aan de kleding bevestigd, er zijn 3 bevestigingsmogelijkheden; broche, klem of magneet.

Prijs en afname op aanvraag.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Transparante verzameldoos met sleutel , gemaakt uit crystal polystyreen, met inlay aan achterzijde die ook verwisselbaar is , ideaal voor verzamelen van visitekaartjes , formulieren, klachtenbus, collectebus etc

Meer info
   
Vanaf € 1,09

Zo eenvoudig kan het zijn. Met deze naambadge vergeet je nooit meer een balpen. Of andersom!

Meer info
   
Vanaf € 1,44

Deze button is niet voorzien van een traditionele speld achteraan maar met een kledingmagneet. Zo beschadigd de drager zijn kleding niet.
Opgegeven prijs inclusief full color opdruk.

Andere formaten beschikbaar : prijzen op aanvraag.

Meer info
   
Vanaf € 0,99

Een button dat net iets anders is dan alle andere door zijn vierkante uitvoering. Opgegeven prijs voor opdruk in full color.

Meer info
   
Vanaf € 0,83

Buttton dat full color bedrukt kan worden. Voorzien van een speld aan de achterzijde om de button te bevestigen. Opgegeven prijs voor opdruk in full color op de button.  PMS kleuren te bedrukken.

Andere formaten eveneens beschikbaar : prijzen op aanvraag

Meer info
   
Vanaf € 0,60

Ideaal voor een full color logo met epoxy doming. 

Meer info
   
Vanaf € 0,44

Badge in de vorm van een hart. Bedrukking volgens uw artwork.
Prijzen op aanvraag.

Meer info
   
Vanaf € 1,83

Heeft u een stoer bedrijf of wilt u een stoer merk promoten? Vraag dan eens naar de mogelijkheden. 

Dogtags zijn bekend vanwege hun gebruik in het leger, andere benamingen zijn identiteitsplaatje of ID-hanger. De dogtags worden meestal om de nek gedragen.

Dit is een erg leuk en stoer geschenk voor onder andere uitgevers van games en andere bedrijven die zich op jongeren richten. 
Omdat het metalen plaatjes zijn, kunnen we hier ook gemakkelijk een technische uitstraling aan geven waardoor dit ook voor technische bedrijven geschikt is.

Wij kunnen uw logo in reliëf aanbrengen maar ook een fullcolour opdruk is mogelijk. Al verkrijgbaar vanaf 100 stuks!

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS