Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Tony Chocolonely bedrukken

Tony Chocolonely bedrukken - 6_repen_incl_pecan_kokos

Tony Chocolonely bedrukken

De gepersonaliseerde chocoladerepen van Tony’s Chocolonely zijn niet alleen een verrassend en origineel cadeau, maar ook nog eens op een eerlijke manier geproduceerd. De missie van Tony’s Chocolonely is namelijk een 100% slaafvrije norm in chocolade. En door de chocoladerepen cadeau te geven of uit te delen, maak jij deel uit van het behalen van dat doel.

De repen van Tony’s Chocolonely zijn dus niet alleen op een eerlijke manier gemaakt maar zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De meest unieke smaakcombinaties zijn bij Tony’s Chocolonely niet ondenkbaar. Want wat vind je bijvoorbeeld van een donkere melk met pretzel toffee? Of ken je de pure chocolade met pecan en kokos al? En de witte chocolade met met franboos en knettersuiker is ook razend populair. Laat je personeel, klanten en relaties zien dat jij samen met Tony’s Chocolonely de missie wilt halen en kies voor deze chocolade als geschenk.

Waarom chocola van Tony's Chocolonely?

Het chocola met een missie. Een missie om chocolade te veranderen. Laten zien dat het ook anders kan door het goede voorbeeld te geven. Zo hoopt men hiermee andere (grotere) chocolademakers en verkopers te inspireren ook hun verantwoordelijkheid te nemen. Alleen zo kan de ongelijk verdeelde chocoladewereld veranderen in een 100% slaafvrije. Tony's chocolade is slaafvrij, maar de missie is samen álle chocolade 100% slaafvrij maken.

Een reep Tony's Chocolonely met een custom made wikkel

Tony Chocolonely bedrukken - tonys_chocolonely_comfortuin

Een leuke decemberactie van Comfortuin, hoveniersbedrijf, groenvoorzieningsbedrijf en boomverzorging, te Meppel. Bij elke uitgebrachte offerte wordt een lekkere en (h)eerlijke bijlage gestuurd: een chocoladereep van Tony's Chocolonely met een eigen ontworpen wikkel.

Tony’s en het verbeteren van de wereld

Tony’s chocolonely heeft als voornaamste doel het slaafvrij maken van chocolade en het eerlijk produceren en verkopen ervan. Miljoenen boeren aan het begin van de chocoladeketen produceren cacao. Miljarden consumenten aan het einde van de keten genieten van deze chocolade zonder te weten wat er in het midden gebeurt. Want daar zit een aantal chocoladegiganten dat de inkoopprijs van cacao onmenselijk laag houdt om zoveel mogelijk winst te maken. De boer leeft hierdoor in armoede en kinderarbeid en moderne slavernij zijn het gevolg hiervan.

Tony’s Chocolonely doet er alles aan om dit oneerlijke proces tegen te gaan. Door middel van het goede voorbeeld te geven, mensen bewust te maken van de slavernij die nog steeds bestaat en ervoor te zorgen dat mensen hun voorbeeld volgen, hopen ze bij Tony’s dat de wereld straks uit 100% slaafvrije chocolade bestaat. En juist daar wil jij je steentje aan bijdragen.

Custom made wikkel en persoonlijke boodschap

Wil je scoren met een unieke en zelf ontworpen wikkel? Dat kan! Comfortuin, hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf in Meppel ging je al voor. Bij elke uitgebrachte offerte werd een heerlijke reep van Tony’s Chocolonely verstuurd met eigen ontworpen wikkel. Vraag bij ons verkoopteam naar de mogelijkheden en kijk wat ze voor jou kunnen betekenen op het gebied van chocolade.

Naast het ontwerpen van je eigen wikkel, kun je aan de binnenkant van de reep een een extra boodschap op een kaart laten meesturen. Zo kun je je klanten extra bedanken voor de diensten waarbij je ze geholpen hebt of kun je je personeel een fijne kerst wensen. Maar ook om een leuke en unieke winactie te ondersteunen, is de persoonlijke boodschap een ideale uitkomst. Denk maar eens aan Charlie and the chocolate factory.

De actie was zeer succesvol en heeft veel nieuwe klanten opgeleverd.

Wil jij ook scoren met zo'n eigen ontworpen wikkel om zo'n heerlijke chocolade reep?!
Vraag ons verkoopteam wat zij voor jou kunnen betekenen en bestel snel zo'n lekkere reep voor jou klanten, medewerkers en prospects.

Prijs op aanvraag

Een setje om van de genieten: Een fraaie glastube met Loco Choco thee en een tablet Tonys Chocolonely in de meest favoriete smaak melk, karamel/zeezout. Gepresenteerd in een luxe geschenk box met magneetsluiting is dit een geweldig verrassend cadeau.

INHOUD: Luxe geschenk box met sfeervolle Tea Plantation sleeve Loco Choco theemelange bestaande uit chocolate,cherry and rose leaves, glastube à 100 mlen een tablet Tony Chocolonely, melk karamel/zeezout.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Tony's Chocolonely is heerlijke en eerlijke chocolade. Het is de allerlekkerste chocolade van de beste verse cacao, zonder nare bijsmaak. De cacao wordt rechtstreeks ingekocht bij de boerencoöperaties in Ghana en Ivoorkust waar een langetermijnrelatie mee opgebouwd is. Een belangrijke stap richting 100% slaafvrije chocolade! De ingrediënten worden Fairtrade-gecertificeerd ingekocht.

Laat je wikkel van de Tony's Chocolonely chocoladerepen personaliseren en creëer een geheel eigen wikkel!
Bedrukt met jouw logo, in de kleuren van jouw huisstijl en met jouw eigen (reclame)boodschap en of visual.

De chocoladerepen zijn er in diverse smaken en diverse grams gewichten. De reep is verdeeld in ongelijke stukjes, dit symboliseert de ongelijkheid in de wereld.

Classics, 180 gram en 47 gram: melk, puur, melk hazelnoot, melk noga, melk karamel zeezout, puur pecan kokos en puur amandel zeezout.

Exclusives, 180 gram en 47 gram: melk popcorn discodip, melk coffee crunch, puur meringue kers en puur sinaasappel rozemarijn.

Speciaal voor de Kerst is er ook een reep met Kerst wikkel met daarop een kerstboom. De chocoladereep heeft de smaak van melkchocolade met glühwein (0%).

Vraag ons naar de mogelijkheden om de Tony's Chocolonely repen te verpakken in een speciaal brievenbus verzenddoosje en te verzenden naar jouw relaties.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Tony's Chocolonely is eerlijke en heerlijke chocolade. Geef eens tijdens het Sinterklaasfeest een lekkere chocoladeletter van de beste verse cacao, zonder nare bijsmaak. De cacao voor de letters wordt rechtstreeks ingekocht bij de boerencoöperaties in Ghana en Ivoorkust waar een langetermijnrelatie mee opgebouwd is. Dit is een belangrijke stap richting 100% slaafvrije chocolade! De ingrediënten worden Fairtrade-gecertificeerd ingekocht.

Fair trade pure chocolade letterrepen uit België. De letterreep is verdeeld in ongelijke stukjes, dit symboliseert de ongelijkheid in de wereld. Breek de letter uit! Aan de binnenkant van de wikkels zitten verschillende Sint-spelletjes verstopt, voor een gezellig en heerlijk avondje. 

Wat extra leuk geven is, is de chocoladeletter te voorzien van een persoonlijke banderol wikkel. Of als verrassing op de deurmat en de letter verzenden in een speciaal brievenbusdoosje in de decembermaand!

Er zijn 5 smaken in verschillende letters van het alfabet (vraag naar de mogelijkheden):

  • pure chocolade letterrepen met tenminste 51% cacao en pepernootstukjes en speculaaskruiden
  • melkchocolade letterrepen met tenminste 32% cacao en pepernootstukjes en speculaaskruiden
  • melk met marsepein
  • melk (alle letters van het alfabet)
  • puur

De Tony's Chocolonely chocoladeletter weegt 180 gram.

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS