Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Smart speakers als relatiegeschenk

Smart speakers als relatiegeschenk - speaker_google_home

Home speakers

Ze zijn in Amerika in de huishoudens al niet meer weg te denken, maar in Nederland zijn ze ook aan een aardige opmars begonnen: de home speakers. Daar waar iedereen de draadloze boxen in huis haalde, is dat nu alweer verleden tijd. Want home speakers zijn nóg beter, nóg mooier en nóg handiger. Lees snel verder over de home speakers die over een jaar in Nederland niet meer weg te denken zijn.

Wat zijn home speakers?

Tegenwoordig zijn wij iets luier geworden dan dat we vroeger waren. Want

 

 • Waarom zou je je boodschappen in de supermarkt doen terwijl diezelfde winkel ook een bezorgservice heeft?
 • En waarom zou je je vakantie bij een reisbureau organiseren als je dezelfde reis op het internet voor een lagere prijs kunt vinden?
 • En waarom zou je je opa nog bellen als hij ook gewoon een appje kan lezen?

We worden met de dag makkelijker en juist daarom is de home speaker een ideale toevoeging aan de interieur. Want een home speaker is een boxje maar tegelijkertijd ook een spraakbesturingssysteem. En dat systeem kan jou vertellen hoe laat je een afspraak hebt, laat je wakker worden zodra je wakker moet worden en kan je vertellen van welke dj dat ene nummer is. Home speakers zijn dus eigenlijk boxjes, maar dan stukken slimmer.

Waarom moet je vandaag nog een home speaker aanschaffen?

In Nederland zijn ze nog niet overal verkrijgbaar, maar de home speakers zijn zwaar in opmars. Over een jaar heeft iedereen een home speaker in huis en hoeven we niet meer "zelf te denken". Want waarom zouden we zelf denken als een apparaat dat ook voor jou kan doen? Het hele idee van een home speaker is namelijk niet alleen muziek luisteren of je wakker maken, maar je het leven een stuk aangenamer te maken. Je hoeft nergens zelf meer aan te denken, want daar heb je de home speaker voor.

Wat zijn de voor- en nadelen van een home speaker?

Misschien is de cynische ondertoon in bovenstaande woorden je niet ontgaan, maar het grootste nadeel van home speakers zijn de zelfstandigheid van mensen. Want waarom zou je nog zelfstandig zijn als je een home speaker hebt die je afspraken bijhoudt en je wekt wanneer nodig is? Het grootste nadeel is dat het weer een stukje vergemakkelijking van de mens is, terwijl we echt in staat moeten zijn om zelf te handelen. Al is dat ook gelijk het voordeel. Want iedereen wil tegenwoordig snel en gemakkelijk leven. Vijf minuten wachten in de rij bij de kassa? Te lang. Een pakketje dat na 10 werkdagen geleverd kan worden? Dan bestel je wel ergens anders. De home speaker maakt het leven gemakkelijker en sneller en dat is precies wat ieder mens tegenwoordig wil.

De beste home speakers op een rij

De beste home speakers zijn op een hand te tellen. Wij behandelen de beste drie home speakers voor je. Allereerst is er de Amazon Echo. Dit prachtige design geeft je precies wat je nodig hebt. Je hebt een wekker, agenda, muziekinstallatie en rechterhandje in één. Het enige nadeel is het geluid. De Sonos One daarentegen geeft een prachtig en helder geluid en verleent dezelfde diensten als een Amazon Echo. Op zowel de Sonos One als de Amazon Echo kun je het spraakbesturingssysteem van Amazon, Amazon Alexa, activeren. Als laatste is er de Google Home. Deze home speaker is van de enorme internetgigant en biedt je naast mooi geluid ook fijne overige diensten. Laat je adviseren om een passende home speaker aan te schaffen.

Overige (minder poplaire) speakers

Wil jij de Amazon Smart speaker bedrukken als realatiegeschenk of de Google Home Speaker bedrukken als relatiegeschenk? Dan helpen we jou graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Home speakers vanuit Amerika

Daar waar Amerika altijd de eerste is geweest op het gebied van technologie, was dat bij de home speaker ook zo. De home speakers zijn dan ook alleen in het Engels verkrijgbaar en worden hopelijk dit jaar in het Nederlands uitgegeven. Zo niet, zal je Engels moeten praten tegen de home speaker.

Spotify en Netflix op je home speakers

Je Spotify account kun je gemakkelijk koppelen aan de home speaker. Zodra het account gekoppeld is, kun je de home speaker je favoriete afspeellijst laten afspelen. Voor Netflix geldt dat als je een Chromecast hebt, je gemakkelijk kunt aangeven welke serie je wilt kijken. Zo kun je gemakkelijk de opdracht geven om het nieuwste seizoen van je favoriete serie op te zetten en een paar tellen later heb je beeld.

Smart speakers als relatiegeschenk - smart_home_speaker

Slimme speaker

Een andere benaming voor home speaker is een slimme speaker. Deze naam heeft de speaker te danken aan het feit dat het superslim is. De speaker geeft je opdrachten, houdt je agenda bij en speelt muziek af. Eigenlijk alles dat je zelf moet doen of zelf moet onthouden, doet de slimme speaker voor je.

Grappige speaker

Naast dat de home speaker slim is, kan het ook een grappig technisch product zijn. Zo kan de het spraakbesturingssysteem van de home speaker allerlei dierengeluiden nabootsen. Maak daar de kinderen in de ochtend mee wakker en ze zijn een stuk vrolijker dan wanneer ze zonder dierengeluiden wakker moeten worden. Daarnaast is het besturingssysteem zeer gevat in haar opmerkingen. Als je iets vraagt dat onmogelijk is, krijg je een originele en grappige reactie. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de home speaker om te toveren tot een waarzegger, kun je rustgevende geluiden als regen laten afspelen en antwoord het systeem dat het foto’s heeft bekeken van een bepaald iets in de wereld en daarover vertelt als je vraagt hoe het weekend was. Als laatste kun je vragen of het systeem iets grappig wil vertellen. Wees verrast, want elke keer krijg je een ander verhaal te horen. Slimme en grappige speaker is het ook.

Vanaf € 70,58

Deze E2 Alexa draadloze smart speaker is dé must have gadget voor nu! De nieuwste versie van de Alexa Smart Speaker overtreft je verwachtingen. Voor thuis en op kantoor. Installeer de app en geef een modeling verzoek en de smart assistant software voert je opdracht uit, hoe handig is dat!

Specificaties van de Amazon Alexa home speaker:

 • beschikt over een 10W driver voor verbluffend geluid
 • 2 Wireless-modi (Wifi & Bluetooth)
 • optionele Multi-Room-muziek en handsfree bellen
 • Alexa Voice Service
 • klein en super draagbaar.

Een elegante metgezel voor je merk. Laat jouw logo bedrukken op de E2 Alexa home speaker middels zeefdruk of gravering op de achterzijde, max drukformaat 70 x 25 mm. Een doming is ook mogelijk, max formaat 40 x 30 mm.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Google Home Mini is een slimme speaker met een ingebouwde Google Assistent en staat altijd klaar om je te helpen. Gebruik spraakopdrachten om muziek te laten afspelen op de Google Home Mini of om tv-programma's, films en meer op je tv te streamen via je Chromecast.

Handige handsfree hulp voor in huis en op kantoor

Om de Google assistent te gebruiken hoef je hem alleen iets te vragen door je zin te beginnen met ‘Hey Google’, of ‘OK Google’, gevolgd door jouw vraag. Vraag bijvoorbeeld naar het weer, de laatste (sport)nieuwtjes en zo veel meer. 

 • Hey Google, gaat het vandaag regenen?
 • Hey Google, wat is het laatste nieuws?
 • Hey Google, hoe zeg je 'Eet smakelijk' in het Frans?

Gebruik de speaker op kantoor of gewoon thuis.

Google Home Mini is het hart van je 'smart home' en werkt naadloos samen met geoptimaliseerde Smart Home apparaten. Daardoor kan je bijvoorbeeld de thermostaat en/of je verlichting in huis bedienen met je stem.

Enkele voorbeelden van Smart Home producten die je kan bedienen met je stem via Google Home Mini:

 • Google Chromecast
 • Philips Hue verlichting
 • Nest
 • Tp-Link Kasa (o.a. slimme verlichting, slimme stekkers), Google apps (Play Music, Calendar, Photos etc.)
 • Samsung SmartThings
 • HoneyWell en veel meer

Daarnaast maakt Google het mogelijk om verschillende diensten en platformen te koppelen aan je Google Home speaker. Zo koppel je via de Google home App eenvoudig o.a. je Spotify- en Netflix account aan de Google Home. Ben je dus aan het koken of zit je op kantoor en heb je zin in wat achtergrondmuziek? Vraag je Google Assistent gewoon om jouw favoriete Spotify playlist af te spelen. 

Hey Google, speel Coldplay af op spotify en de muziek van Coldplay zal door jouw huis of kantoor klinken. Heerlijk toch?

Google Home Mini smart speaker met jouw logo

Geef jouw relaties, klanten, personeel of medewerkers een prachtig bedrukte Google Home Mini smart speaker en loop voor op de concurrent met deze nieuwe gadget! De trend voor 2019 en iedereen zal blij zijn deze te mogen ontvangen.

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte op voor een bedrukte Google Home Mini met jouw logo! Op aanvraag kunnen wij ook andere kleuren leveren.

Meer info
   
Vanaf € 144,36

Deze draadloze smart E5 speaker is dé must-have gadget van nu voor op kantoor of thuis. Installeer de APP, geef de speaker een mondeling verzoek en de originele Amazon Alexa smart assistant software voert je opdracht uit na op het internet te hebben gezocht.

Extreem handig wanneer je muziek wilt afspelen of pauzeren, het nieuws wilt horen of het weer wilt controleren.

Specificaties van de Amazon Alexa home speaker:

 • beschikt over een 20W driver voor verbluffend geluid
 • 2 Wireless-modi (Wifi & Bluetooth)
 • optionele Multi-Room-muziek
 • handsfree bellen
 • Alexa Voice Service
 • klein en super draagbaar.

De E5 Alexa home speaker heeft een speeltijd tot 15 uur en een geweldige geluidskwaliteit.

Jouw logo kan subtiel op de riem aangebracht worden - wat een kerstcadeau! Doming en bedrukking op de home speaker is ook mogelijk.

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS