Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Kies je (sub)categorie

Weerstations

Weer of geen weer, laat jouw klanten aan je denken. Weerstations met opdruk van jouw logo, een ideaal relatiegeschenk.

Vanaf € 27,80

Deze radar herkent schimmelgevaar. De innovatieve grafiek brengt de luchtvochtigheid in beeld als op een radarscherm. Met temperatuur, klok en alarm. Inclusief batterijen.

Meer info
   
Vanaf € 54,98

Multifunctioneel weerstation met display in verschillende kleuren LED-verlichting. Inclusief een externe binnen- en buitenthermometer (remote), hygrometer en kalender.

Met AC-DC adapter met EU-plug. Exclusief batterijen!

Meer info
   
Vanaf € 5,73

Weerstation in grijs/zwart geleverd met batterijen. Voorzien van verschillende functies : 12/24 uur, hygrometer, thermometer, weersverwachting, dagindicatie. Per stuk verpakt.

Meer info
   
Vanaf € 16,59

Altijd op de hoogte van het actuele weer met dit weerstation. Dit weerstation heeft een klok, een hygrometer en een thermometer. Vervaardigd uit hout en metaal.

Op de voorzijde zit een te graveren plaatje. 

Exclusief 1 AA-batterij.

Meer info
   
Vanaf € 150,00

Prestigieus en prachtig weerstation van het Duitse merk Barigo. Uitgevoerd in rvs.
Strak design met baro-, thermo- en Hygrometer.
Retailwaarde : € 225

Meer info
   
Vanaf € 19,66

Weerstation met temperatuurmeter (binnen) en luchtvochtigheidweergave. Inclusief European plug / adapter. 3 AAA-batterijen niet inbegrepen.

Meer info
   
Vanaf € 6,99

Eenvoudig weerstation met groot drukoppervlak.

Er worden 3 temperaturen aangegeven: de huidige temperatuur groot en een minimum en maximum.

Meer info
   
Vanaf € 4,58

Kunststof pennenhouder met kalender, klok en temperatuurweergave. Inclusief 1 knoopcel batterij.

Meer info
   
Vanaf € 22,97

klok met 12/24 uur modus, datumweergave, hygrometer, thermometer, wekker en terugkerend alarm, weer trend, dag indicatie.

Zilverkleurig plastic en metaal, inclusief batterij en geschenkverpakking.

Meer info
   
Vanaf € 36,00

U kunt dit apparaatje aansluiten op uw telefoon. U kunt dan de waarden aflezen op uw telefoon. De meetwaarden kunnen worden opgeslagen en worden weergegeven in overzichten.

Meer info
   
Vanaf € 19,00

Een leuk model voor op uw bureau of gewoon thuis op de kast. Met klok. Leverbaar in wit of zwart.

Meer info
   
Vanaf € 34,00

Deze thermometer en hygrometer geven het klimaat weer in de ruimte waar u woont of werkt. Een indicator geeft aan als het verstandig is om een raam te openen. Inclusief bijgeleverde draadloze sensor voor de buitentemperatuur.

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS