Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Kies je (sub)categorie

Speelkaarten

Speelkaarten zijn de overgrootouders van de relatiegeschenken. Met opdruk van jouw logo, verspreiden ze jouw naamsbekendheid. Van de gewone ouderwetse speelkaarten tot koffertjes met volledig pokerspel.

Prijs op aanvraag

Geef een echt door en door gepersonaliseerd geschenk. De klant krijgt een code en met die code kan de klant via een website inloggen. 

Jou logo / merk komt op de achterzijde van de kaarten en op de voorzijde kan de klant eigen foto's opladen. Doe 1 actie of verschillende acties. Keuze uit 6 verschillende gezelschapsspelletjes : kaartspel, 4 op een rij, kwartet, memory, domino of actiespel.  

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Breng je gepersonaliseerd gezelschapsspel uit onder licentie.  Neem een bestaand spel van o.a. Mattel of Hasbro en personaliseer dit met het logo van je firma of je merk. Keuze uit verschillende bekende spelletjes zoals Uno, Wie is het, Pictionary, Monopoly of lach je rijk, Twister,...

Deel de magie van het spel. Prijzen afhankelijk van het gekozen spel en de aantallen. Opdruk zowel mogelijk op de verpakking als op de speelkaarten.
Minimum afname : 15 000 stuks.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

De digitale wereld is zo diep geïntegreerd in ons dagelijks leven dat we niet zonder kunnen leven.

Door het combineren van het fysieke met het digitale heeft de consument het beste van twee werelden: deze slimme jeton is de sleutel tot een geweldige digitale ervaring. Deze ongewone combinatie creëert verbazing en verwondering. Als het gaat om promoties, denken we dat de hybride oplossing een geweldige toekomst biedt. 

Door een app te downloaden op je smartphone of tablet en die boven de jeton te houden, komt het schijfje helemaal tot leven via augmented reality technologie. Een wereldprimeur. 

Door de jeton te scannen kan je een leeuw laten brullen, instrumenten muziek laten spelen en ontcijfer je een code. De toepassingen op het vlak van marketing en educatie zijn eindeloos: on-pack, spaaracties, beursgeschenken, uitnodigingen, productlanceringen bewustmakingscampagnes ….

Bijkomend voordeel: deze actie is door Europese fabricage zeer snel inzetbaar en tegelijk zeer budgetvriendelijk. Ook leuk  om als zomergadget uit te delen.

Contacteer ons om te kijken hoe we een toepassing voor u op maat kunnen maken.

Meer info
   
Vanaf € 9,78

Reuzekaartspel om gezellige avonden met de familie door te brengen! Geen risico op valsspelen en fun verzekerd!

Meer info
   
Vanaf € 3,40

Een internationale voetbalkwis, met vragen over Europese competities, wereldspelers en de WK’s , EK’s.
 
Ideaal relatiegeschenk voor voetbalfans.

Meer info
   
Vanaf € 11,03

Kletspot is een decoratieve glazen pot vol grappige vragen, stellingen en hilarische dilemma's. Garantie voor ouderwetse gezelligheid.

Met de Kletspot op tafel zul je mooie lachmomenten beleven met je vrienden, familie en visite. De gezellige pot bevat lachwekkende vragen, leuke suggesties en dilemma’s om over na te denken. Met deze pot vol Kletskaarten kun je genieten van diepzinnige verhalen en hilarische gesprekken. En hij staat nog leuk op tafel ook! Kortom een musthave voor iedereen die van gezelligheid houdt.

Het meest unieke en waanzinnige cadeau om te geven! 

Inhoud: 200 vragen & dilemma's = 100% vermaak

Meer info
   
Vanaf € 7,89

Kletspotje is een decoratief glazen potje vol grappige vragen, stellingen en hilarische dilemma's. Garantie voor ouderwetse gezelligheid.

Kletspotje, een variant van de grote Kletspot, is een uniek cadeau voor elke gelegenheid. Hoe leuk is het om gezellige momenten te creëren met urenlange ouderwetse tafelgesprekken? Mobieltjes uit... laptop dicht en tijd voor gezelligheid.

Super om te geven. Nog leuker om te krijgen!

Inhoud: 50 kaarten met 100 vragen & dilemma's = 100% vermaak

Meer info
   
Vanaf € 1,96

Kaartspel in doosje met jouw eigen bedrukking. 

Speelkaarten van 320 grams stevig speelkaarten karton in het internationale Bridge-formaat. De achterzijde van alle kaarten en het hoogglans gelamineerde doosje worden geheel naar wens in full colour bedrukt. De speelkaarten zijn van absolute topkwaliteit.

Geef jouw relaties, bezoekers of klanten een leuk spel wat veelvuldig gebruikt zal worden.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Een verslavend spel waarvan de kaartjes ook als onderzetters/ bierviltjes kunnen dienen. De regels zijn zeer simpel en met meer dan 3 triljoen veldcombinaties (je legt de kaartjes telkens anders) speel je elke keer een ander spel. Bovenkant van het kaartje full color bedrukt met uw boodschap en de achterzijde is een deel van het speelveld. (voor een spel met 2 personenen heb je 9 kaartjes nodig).
Het spel wordt in de retail verkocht voor € 16.

Vorm het speelbord en plaats je pionnen in tegenovergestelde hoeken. Probeer zo snel mogelijk in de andere speler zijn hoek te geraken. Deel uit als een leuke speldoos of laat de verschillende bordjes verzamelen in de cafés waarbij je na x consumaties de pionnen ook krijgt... De mogelijkheden zijn eindeloos

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Wil je door en door personalisatie? Maak dan je eigen gezelschapspel. Geïnspireerd op ganzenbord, ludo spel,... of geef je onderwerp / thema door en wij bedenken een spel volledig op je maat / op de maat van je actie. Prijzen afhankelijk van gekozen spel / uitvoering / magazijn. 
Vanaf 1 000 stuks.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Wil je een leuke en originele actie uitwerken naar kinderen met een gezelschapsspel ? Nu de nieuwe Smurfen er aan komt zijn ze meer gegeerd dan ooit. Keuze uit verschillende versies waaronder domino, kwartet, schietspel en gouden spel, maar ook mini bordspelletjes in Smurfenthema.

Enkel personalisatie van uw logo / merk mogelijk op het doosje waarin ze verpakt zitten.  Minimum afname 15 000 stuks.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Familiespel met 5 dobbelstenen in lederen dobbelbeker en speelblaadjes , de doos en de blaadjes alsook de beker kunnen worden gepersonaliseerd , spelinstructies in meerdere talen beschikbaar , vraag naar de mogelijkheden.

Denk aan : spelen, reizen, auto, kamperen, familie ...

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS