Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Kies je (sub)categorie

Sparen

Sparen moeten we allemaal doen. Ruime keuze van artikelen om te sparen, met opdruk van jouw logo als relatiegeschenk. Praktische give aways voor jong en oud.

Vanaf € 18,95

Dit grappige kleine hondje houdt van geld! Leg je wisselgeld in het etensbakje en de hongerige hond begint direct enthousiast te eten. Zo helpt de Doggy Coin Bank je kleingeld te sparen en raak je het niet kwijt!

Een originele spaarpot die sparen voor jong en oud wel heel makkelijk maakt.

Werkt op 2 x AA batterijen (niet meegeleverd)

Meer info
   
Vanaf € 1,50

Kleine spaarpot van PVC met een deksel onderaan.

Meer info
   
Vanaf € 9,95

Ideaal om je fles wijn of champagne te koelen. Plaats de ICEMAX koeler in het vriesvak (minimaal 2 uur). Plaats daarna je ongekoelde fles wijn of champagne in de ICEMAX. Met slechts 15 minuten heeft de fles wijn of champagne de ideale drinktemperatuur bereikt - en dit blijft nog wel 2 uurtjes zo!

Met een super groot (rondom) drukoppervlak volledig te personaliseren.

Meer info
   
Vanaf € 8,54

Kluisje in de vorm van een boek. Inclusief 2 sleuteltjes. Van metaal en kunststof.

Meer info
   
Vanaf € 8,89

Mini kluis/spaarpot van metaal met uitneembare tray voor muntgeld. Inclusief veiligheidsslot met 2 sleutels.

Meer info
   
Vanaf € 3,41

Leuke actie rond voetbal ? Met deze schoen kan het zeker en vast.
Opgegeven prijs voor transparante schoen met chocolade munten of chocolaatjes met bedrukte wikkel in full color of hartsnoepjes met fruitsmaak. Opdruk in 1 of 2 kleuren op de schoen mogelijk tegen meerprijs.

Meer info
   
Vanaf € 0,63

Ook bij ons verkrijgbaar: De Wuppies! Iedereen kent deze kleine, pluizige wezens met ogen, staart en grote platte voeten van de spaaracties bij Albert Heijn en Blokker.

De Wuppies zijn voorzien van een lint, de 'staart' die wij kunnen bedrukken met jouw reclame! De staart heeft een afmeting van 120 x 15 mm

Wij leveren Wuppies van allerlei soorten;

  • Dieren, o.a. olifant, muis, bij, kip, varken, lieveheersbeestje, rups, vogel, uil
  • Thema's, o.a. voetbal, sneeuwpop, aardbei, zon, fruit, halloween
  • Beroepen, o.a. piloot, kok, schilder, clown, verpleger, muzikant!

Dus zoek je een grappige give-away? Vraag ons dan eens of wij ook een Wuppie hebben die bij jouw bedrijf of merk past! Wij hebben zo'n 150 soorten Wuppies in ons assortiment.

Verkrijgbaar vanaf 1.000 stuks!

Meer info
   
Vanaf € 5,36

XXL spaarvarkens, die zijn pas echt groot, geschikt voor heel veel spaargeld!

Groot kunststof spaarvarken, bestand tegen elke crisis. Verkrijgbaar in 4 kleuren en transparant.

Meer info
   
Vanaf € 6,99

deze gouden jongen kan een gouden hart krijgen: als u hem maar vult. Goudkleurige spaarpot van keramiek. Op de sokkel kunnen we uw logo door middel van een doming aanbrengen (ca. 60x13 mm, prijs op aanvraag).

Meer info
   
Vanaf € 12,65

Een keramische spaarpot in de kleuren van je favoriete club. Elke kleur en design is mogelijk. Ideaal om je toegangsgeld bij elkaar te sparen!

Directe import uit China. Levertijd ca. 2-3 maanden en minimale afname 3.000 stuks.

Meer info
   
Vanaf € 3,23
Deze originele spaarpot sorteert de munten na inworp, zo weet u steeds hoeveel geld u heeft.  Eenvoudig en handig mechanisme om de munten per eenheid uit de spaarpot te halen, dus ook een handige tool om u kleingeld in te wisselen bij de bank.  Gemaakt uit transparante kunststof.  Volledig personaliseerbaar.  Prijs op aanvraag.  Min. afname : 3000 stuks. 3 maand Levertijd.
Meer info
   
Vanaf € 4,59
Gemaakt van transparant gekleurd polystyreen
Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS