×

Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Pennenset

Een pennenset is een dankbaar relatiegeschenk. Je kunt de pennen en zelfs de verpakking laten bedrukken of graveren met jouw logo, bedrijfsnaam of slogan. Ook zijn de pennen te individueel te personaliseren. De ontvanger zal een pennenset zeer waarderen.

Vanaf
€ 0,79

Balpen met bovenaan een beeldje in veiligheidsthema zoals een legionair, civiele bescherming, soldaat en politieagent. Aan u de keuze.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Metalen schrijfset met balpen en rollerbal. Balpen met twistfunctie. Rollerbal voorzien van dop. Blauwschrijvend. Stijlvolle schuine bovenkant met twee zilverkleurige ringen.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Schrijfset met balpen en vulpotlood. Samen verpakt in een ovale, transparante geschenkverpakking.

Meer info
   
Vanaf
€ 7,14

Luxe metalen schrijfset bestaande uit een balpen en rollerbal.

Personalisatie mogelijk via lasergravure.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Gekleurde metalen box met metalen balpen (blauwschrijvende plastic vulling) en vulpotlood (0,5 mm).

Meer info
   
Vanaf
€ 8,16

Leuk item voor werknemers in de bouwsector of in het kader van teambuildings!

Deze 6-in-1 set bevat een pennenpot, highlighter, stylus, schermreiniger, lange pen, en brick pen. Naast deze set is er ook een mogelijkheid om je eigen set samen te stellen! Kies hiervoor uit bovenstaande items, of voeg er een powerbank, usb stick of telefoonstandaard aan toe! Standaard in blauw, rood en wit verkrijgbaar.
Vanaf 3000 stuks kan je de set ook in eigen PMS-kleur verkrijgen!

Prijs voor de 6-in-1 set.

Meer info
   
Vanaf
€ 1,20

Vilten pennenzakje. Gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen en bovendien ecologisch.

Meer info
   
Vanaf
€ 2,78

aluminium schrijfset met dubbele houder in kunststof geschenkdoosje.

De pen en het potlood kunnen gegraveerd worden en ook het doosje kan worden voorzien van een logo (maximaal 1 kleur)

Meer info
   
Vanaf
€ 15,61

Schrijfset: metalen rollerbalpen en balpen set in mooi, tijdloos design. Roller met zwarte inkt en balpen met blauwe inkt. In gevoerde geschenkdoos geleverd.

De pennen kunnen gepersonaliseerd worden met lasergravure en de geschenkdoos kan bedrukt worden.

Zo straalt uw merk klasse uit! Ideaal als eindejaarsgeschenk.

Meer info
   
Vanaf
€ 3,61

Bamboe pennenset in kartonnen doosje, bestaande uit een balpen met drukmechanisme, zwarte inkt en touch tip en een vulpotlood.

Meer info
   
Vanaf
€ 3,78

Geneva pennenset stylus balpen en rollerball. Stylus/balpen en rollerball in gedistingeerd silhouet. Half mat, half glanzend chroom en bijpassende chroom accenten.

Laat de pennenset bedrukken of graveren met jouw logo of reclameboodschap, een mooie set voor vele marketingdoeleinden.

Blauwschrijvend. Geleverd in Avenue schuifgeschenkverpakking.

Meer info
   
Vanaf
€ 6,13

Deze speciale en stijlvolle lijn is beschikbaar in 3 uitvoeringen : de balpen, de vulpen en de rollerpen. Metalen uitvoering voorzien van langschrijvende inktvulling. Ook verkrijgbaar in een set per 2 met de door jou gekozen uitvoeringen er in.
Personalisatie mogelijk via gravure of metaaldruk.

Opgegeven prijs voor de balpen zonder personalisatie.

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS