Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Kies je (sub)categorie

Meetlint

Een meetlint met bedrukking van uw logo of productinformatie is een dankbaar geschenk. Het wordt vaak gebruikt door uw klanten, wat ze steeds weer aan U herinnert.
Vanaf € 3,45

Deze vouwmeter heeft een in de top ingebouwde magneet met een trekkracht van 400 gram waarmee schroeven, spijkers, sleutels en/of gereedschap uit motorruimtes en schachten, onder kasten vandaan of eenvoudig op een trap staand kunnen worden opgepakt. De magneet is gemaakt van neodym, het sterkste magneetmateriaal ter wereld.

Bovendien kan de magneet als "handje" gebruikt worden om schroeven vast te houden bij het indraaien, of spijkers bij het inslaan.

Een professionele duimstok van 2 meter, wit, met een hoge meetprecisie. Gemaakt van beukenhout.

5 jaar garantie op de magneet!

Drukoppervlak 170x25 mm

Meer info
   
Vanaf € 1,81

Voordelige meetlint voor lichaamsomvang als alternatief voor de originele meetlinten.

Het meetlint kan gebruikt worden voor het meten van taille, armen, kuiten...

Schaalverdeling aan beide zijden.

Meer info
   
Vanaf € 3,56

Stalen meetband voor metingen van buizen, bomen, palen etc. met cm-inch-schal aan de voorkant.

Achterkant met corresponderende cm- en inch-schalen. Groot metaalbeslag aan het begin van het lint voor schroeven of spijkers.

Made in Germany.

Meer info
   
Vanaf € 1,69

Dit is een sleutelhanger die kan gebruikt worden voor klusjes. Je kan direct eens kijken of iets waterpas staat en de afstand meten tot 1 meter met de rolmeter.

Een handig cadeautje om te geven aan de kleine doe-het-zelver of om weg te geven op batibouw. Opgegeven prijs inclusief doming logo aan 1 zijde. Ook leuk voor Batibouw. 

Meer info
   
Vanaf € 14,16

Balpen voorzien van meetlat en waterpas. Gemaakt uit aluminium. Blauwe of zwarte inkt. De ideale balpen voor elk beroep.

Meer info
   
Vanaf € 13,34

Balpen voorzien van meetlat, touchpen en waterpas. Gemaakt uit aluminium met driehoekige vorm. Blauwe of zwarte inkt. 

Meer info
   
Vanaf € 3,68

Moderne aluminum rolbandmaat  / rolmeter. Met auto-stop functie en blokkeerknop voor gemakkelijk gebruik. Met polsband om de rolmaat overal mee naartoe te nemen. 3 meter/13mm.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Een klein afstandje meten met een liniaal in eigen vorm? Dat kan met deze custom made liniaal. Handig voor kleine kinderen op basisscholen. Leuk als weggever op evenementen, in winkels, Open Dagen etc.

De getoonde afbeeldingen hebben een meetafstand van 10 cm, maar uiteraard kan dit langer. De linialen zijn te vervaardigen in elke willekeurige vorm en te bedrukken in full color.

Informeer eens naar de mogelijkheden en de bijbehorende prijs. 

Meer info
   
Vanaf € 235,12

Promotieset Doe-het-zelf 250-delig, bestaand uit:

  • 100 rolmaten in de vorm van een hand met opgestoken duimpje, 1 m lang met cm-indeling en kettinkje.
  • 50 navulbare elektronische aanstekers met flessenopener
  • 100 breekmesjes.

Handig voor alle klussers, thuis of in de bouw. Leuke weggever op bezoekers op evenementen, open dagen, beurzen etc.

Getoonde prijs is voor alle 250 artikelen incl. 1-kleur tampondruk in wit, zwart of zilver op 1 positie en incl. startkosten.

Meer info
   
Vanaf € 0,47

Liniaal 20cm met 4 verschillende schaalaanduidingen. Inclusief bedrukking in 1 kleur aan 2 zijden. U kunt zelf kiezen welke schalen u op de liniaal gedrukt wilt hebben. De prijs is voor een formaat 210x30x1mm. Andere formaten of meerkleurendruk op aanvraag.

Meer info
   
Vanaf € 0,74

Deze plastic liniaal is erg handig op uw bureau dankzij de toegevoegde kalender.

Inclusief bedrukking in 1 kleur. Meerdere kleuren of andere ontwerpen op aanvraag.

Meer info
   
Vanaf € 0,21

Houten liniaal met zwarte schaalverdeling in mm en cm aanduiding. Perfect bedrukbaar met een logo, website of reclameboodschap. Een houten liniaal is een mooi relatiegeschenk om te krijgen en weg te geven. Ook is een houten liniaal een zeer milieuvriendelijk product dat in alle opzichten een prachtig duurzaam relatiegeschenk is.

Een houten liniaal is voor architecten, aannemersbedrijven een ideaal relatiegeschenk om weg te geven aan de klant of het personeel. Ook leuk om op scholen uit delen aan kinderen. Meten =  weten!

Prijs is incl. 1-kleurdruk bij afname van 5.000 stuks.

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS