Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Kies je (sub)categorie

Laserpointers

Laserpointers blijven een actueel relatiegeschenk. Ideaal voor congressen, conferenties, events... Opdruk van jouw logo maakt van een laserpointer een mooi relatiegeschenk.

Prijs op aanvraag

Een atribuut dat er voor zorgt dat een professionele presentatie binnnen handbereik is. Met 1 tool kan u uw presentatie opslaan, door de pagina's bladeren en wijst u op de belangrijke punten met de laserpointer. 

Meer info
   
Vanaf € 35,34

Presenter met een modern en lichtgewicht aluminium design. Om te starten plugt u de USB receiver in uw computer en binnen enkele seconden bent u klaar om te presenteren.

De laserpointer is in 2 uur op te laden via micro USB poort en kan daarna tot 10 uur gebruikt worden. Met volgende-vorige knop en rode laser. Te gebruiken met recente Windows versies en Mac 10.7 of hoger. Gebruiksafstand tot 30 meter.

Meer info
   
Vanaf € 27,88

Mooie laserpointer (klasse 2) en presenter met geïntegreerde ontvanger. Ligt comfortabel in de hand en heeft eenvoudig te bedienen knoppen voor omhoog, omlaag en laser-functie.

Om het apparaat te gebruiken plaatst u de ontvanger in de USB-poort van de computer en de presenter maakt automatisch verbinding. Werkafstand tot 10 meter van de ontvanger. Laser tot 50 meter. 

Meer info
   
Vanaf € 23,00

Draadloze computermuis met laserpointer en bediening voor je presentaties (2,4 Ghz)

Meer info
   
Vanaf € 14,12

Deze draadloze laserpointer / presenter is de perfecte tool om uw schermpresentatie moeiteloos op afstand te regelen. 

Voorzien van USB plug, page up/down functie en rode laserpointer. Bereik van meer dan 10 meter. Bruikbaar onder Windows, Mac en Linux.

Inclusief 1 knoopcelbatterij en gebruiksaanwijzing. Per stuk in een geschenkdoosje met magneetsluiting.

Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie (voorzijde)

Meer info
   
Vanaf € 3,32

Multifunctionele, zilverkleurige pen. Blauwe navulbare inkt, wit LED licht en een rode laserpointer. Inclusief 3 knoopcel batterijen. Verpakt in een houten doosje, veiligheidsklasse II.

Het houten doosje is te personaliseren met jouw logo of tekst.

Meer info
   
Vanaf € 5,95

Met deze pen heeft u alles bij de hand. Pen, laserpointer, LED lamp en touchpen. De batterijen zijn inbegrepen. De pen wordt geleverd in een geschenkdoosje.

Meer info
   
Vanaf € 3,82

Multifunctionele laser pointer met balpen en stylus en LED lamp. In metalen geschenkverpakking, met knoopcelbatterijen.

Meer info
   
Vanaf € 22,31

Ideale tool voor de perfecte powerpoint presentatie via het plug and play systeem met geïntegreerde laserpointer. Wireless presenter met laser pointer en USB.

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS