Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Kies je (sub)categorie

Kompassen

Stuur je klanten in de juiste richting met een kompas. Wij hebben een ruim assortiment kompassen, zelfs in combi met een thermometer en aan een sleutelhanger. Handige must have te bedrukken met jouw logo.

Vanaf € 0,68

Verlies het noorden en je kompas niet! Dit kompas kan je makkelijk bevestigen aan je riemlus of rugzak.

In leuke kleurtjes verkrijgbaar!

Meer info
   
Vanaf € 1,44

Een handige sleutelhanger met kompas en thermometer. Meet op elk moment van de dag de temperatuur en weet welke richting je opgaat. De thermometer meet in celcius and farenheit.

De hanger, in de vorm van een druppel, bevat een splitring.

Meer info
   
Vanaf € 1,80

Bidon“ met koelstaaf in schroefdeksel, een decoratief kompas en een ophanglus. Handig voor onderweg op de fiets, of voor een lange wandeling in het bos. Je raakt de weg niet kwijt met deze 'Ice bottle on track' en je drankje blijft lekker fris!

Inhoud circa 500 ml. Logo middels tampondruk 15 x 20 mm

Meer info
   
Vanaf € 4,46

Kunststof kompas met spiegel en twee-zone systeem met vaste schaal voor declinatie-aanpassing, liniaal en nekkoord, in geschenkverpakking. -

Meer info
   
Vanaf € 1,66

Met deze fietsbel met kompas kom je altijd thuis. Onmisbaar voor de toertochtfietser en fietsvakantieganger. Een handige en leuke give away voor de sportieve doelgroep.

Met de druktechniek tampondruk, max drukformaat 20 x 10 mm kunnen wij jouw logo op de voorzijde drukken van de fietsbelkompas.

Meer info
   
Vanaf € 9,55

bestaande uit aluminium zaklamp, zakmes en kompas verpakt in een blikje.

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS