Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Kies je (sub)categorie

Koeken

Koekjes als relatiegeschenk. Individueel verpakt met jouw logo scoren koekjes altijd goed op een vergadertafel, op de balie van receptie of showroom of entree van jouw winkel. Jouw reclame gaat er in als koek.

Vanaf € 1,84

Roomboter logo cupcake met topping en sheet met bedrukking. Doorsnee 75mm. Gewicht 75 gram. Verpakt in folie.

Maximale bedrukking 45x45mm.

Dit artikel kan binnen 2 weken worden geleverd en de houdbaarheid is 21 dagen na levering.

Meer info
   
Vanaf € 4,95

Bakmix in een weckpot, een heerlijk en origineel relatiegeschenk! Koekjes in een pot, alle ingrediënten om snel en simpel heerlijke koekjes te bakken.

Een smakelijke give away voor iedereen die van bakken houdt. Bak gezellig samen, kinderen, jong en oud, koekjes in de keuken. De potten worden geleverd inclusief bakadvies.

De weckpotten zijn ook een leuke aanvulling op een kerstpakket of als  eindejaarsgeschenk.

De vier smaken koekjesmix zijn:

  • Cranberry Haver Koekjes 505 gram
  • Triple Chocolate Cookie 565 gram
  • Classic Brownie 485 gram
  • Speculaas 610 gram

In alle potten worden alleen top kwaliteit ingrediënten gebruikt, dus UTZ gecertificeerde Callebaut chocolade, de beste cranberries en basterdsuiker in verschillende kleuren.

Uiteraard kunnen wij de weckpot met cookies personaliseren met jouw logo, tegen een meerprijs.

Minimale afname 540 stuks.

Meer info
   
Vanaf € 8,99

190 gram van Amerikaanse koekjes in een tinnen presentatiedoos. uw logo kan dmv een digitaal gedrukt label op de bovenzijde van de doos gedrukt worden.

Houdbaarheid : +/- 6 maanden

Meer info
   
Vanaf € 0,63

met deze koekjes in de vorm van een like duim kan je je facebook actie of pagina in de kijker zetten op een originele manier. Inhoud : +/- 10 gram.
Houdbaarheid : 6 maanden. Minimum afname : 5 000 zakjes.
Opgegeven prijs inclusief opdruk in 2 kleuren op het zakje.

Meer info
   
Vanaf € 0,38

Een beetje geluk weggeven en een glimlach ontvangen! Dat is wat een gelukskoekje doet. Gelukskoekjes worden hartelijk ontvangen op bijvoorbeeld beurzen, evenementen, festivals en Open Dagen.

Het lekkere fortune koekje is verpakt in folie met keuze uit verschillende kleuren en bevat 1-3 verschillende, eigen,spreuken (max 125 tekens per spreuk) naar keuze.

Het kopkaartje wordt FC bedrukt en afgewerkt met een nietje.

Meer info
   
Vanaf € 0,36

Zakje gevuld met mini Leibniz koekjes (8gr).

Houdbaarheid: 10 - 12 maanden

Minimum afname 3000 stuks. 

Meer info
   
Vanaf € 6,49

Roomboter cake met topping en sheet met bedrukking. Lengte 200mm. Gewicht 450 gram. Verpakt in folie.

Maximale bedrukking 155x55mm.

Dit artikel kan binnen 2 weken worden geleverd en de houdbaarheid is 21 dagen na levering.

Meer info
   
Vanaf € 5,55

Roomboter cake met topping en sheet met bedrukking. Lengte 280mm. Gewicht 325 gram. Verpakt in folie.

Maximale bedrukking 250x30mm.

Dit artikel kan binnen 2 weken worden geleverd en de houdbaarheid is 21 dagen na levering.

Meer info
   
Vanaf € 3,41

Leuk huisje in kerstsfeer gevuld met 100 gr gemberkoekjes met extra gember of 100 gr melkchocolade pralines. Ook beschikbaar in andere formaten / andere vullingen. Vraag naar de mogelijkheden!

Voor hoeveelheden lager dan 1000 stuks kunnen we enkel digitaal bedrukken.

Meer info
   
Vanaf € 5,98

Een heerlijk assortiment van crunchy koekjes. (260 gr)

Minimum afname 100 stuks.

Meer info
   
Vanaf € 0,57

Fullcolour bedrukte folie met 1 gelukskoekje met tekst. 1 à 5 eigen geluksteksten zijn inbegrepen in de prijs.

Houdbaarheid: 8 maanden.

Meer info
   
Vanaf € 0,62

Een heerlijke stroopwafel, een lekkere give away als beursgeschenk, goodiebag, open dagen of andere evenementen. Verpakt in transparante folie en voorzien van een full colour bedrukt kopkaartje naar eigen wens.

De stroopwafel is een van oorsprong Nederlandse wafel, die tegenwoordig niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd gegeten wordt. Het bestaat uit twee ronde deegwafelhelften, met ruitpatroon, waartussen zoete stroop is aangebracht. Oorspronkelijk hadden stroopwafels een diameter van ongeveer 10 centimeter, maar inmiddels zijn ze verkrijgbaar met diameters van 5 tot 25 centimeter.

Getoonde prijs is een verpakte stroopwafel met all over fullcolour bedrukt kopkaartje. Alle ruimte voor jouw logo en reclameboodschap!

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS