Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Kies je (sub)categorie

Kleurpotloden

Kleurpotloden in alle kleuren en maten. Van een eenvoudig setje voor de allerkleinsten tot een luxe verpakking voor de echte kunstenaars! Van kleuren worden mensen, en vooral kinderen, blij.

Vanaf € 5,65

Kartonetui met het buitengewone multitalent-potlood STABILO woody in 6 kleuren. De STABILO woody is een kleurpotlood, waterverf en waskrijt in één.

Met extradikke, breukbestendige XXL-stift in 18 kleuren. gefabriceerd uit 100% PEFC-gecertificeerd hout. Tekent op gladde oppervlakken zoals glas, metaal of leer. 

Meer info
   
Prijs op aanvraag

6 kleine kleurpotloden in transparant etui. Bedrukking middels sticker. Prijs inclusief sticker.

Meer info
   
Vanaf € 0,18

Vier gepunte kleurpotloodjes in een kartonnen doosje.

Meer info
   
Vanaf € 0,87

Kleurset bestaande uit 10 kleurpotloodjes, een puntenslijper en een waterverfsetje met penseel.

Meer info
   
Vanaf € 1,18

Kleurpotloden set met 8 houten potloden en puntenslijper. In geritste 420D polyester hoes.

Meer info
   
Vanaf € 0,36

Kleurpotlood in klassieke hoekige vorm met natuurwitte hoekstrepen en matte lakafwerking. Uit 100% FSC-gecertificeerd hout. Hoogwaardige kleurvulling. 

Meer info
   
Vanaf € 0,45

6 mini houten kleurpotloden in een kartonnen houder met puntenslijper. 

Meer info
   
Vanaf € 30,69

Prismalo kleurpotloden. Superieur aquarelpotlood, geschikt voor alle technieken. In metalen doosje.

Meer info
   
Vanaf € 0,29

Regenboogpotlood.

Meer info
   
Vanaf € 3,14
Kleurset "Creative colour" in houten doos met 8 wascokrijtjes, 12 verfkleuren, een penseel, potlood, gum en puntenslijper.
Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS