Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Kies je (sub)categorie

Halloween

Haloween wordt steeds populairder in Europa. Ook voor Haloween hebben we relatiegeschenken met opdruk van jouw logo.

Prijs op aanvraag

Je kan het zo zot niet bedenken of het kan. Deze foto props / foto toebehoren / accesoires worden volledig naar uw design / thema gemaakt. Niets beter dan sociale media zoals Facebook die vol staan met foto's waarop jou design / logo staat. Gemaakt in 350 gram karton en geplakt aan 4mm kunststofstokjes.

Prijzen afhankelijk van design en aantal stuks per set.

Meer info
   
Vanaf € 0,85

origineel fluitje voor festivals, sportwedstrijden enz , groot drukoppervlak tot fullcolor druk dankzij de doming techniek, bovendien is deze krasvrij en waterresistent, ideaal voor binnen en buiten dus  , verkrijgbaar vanaf 1000 stuks. 

Denk aan : events, beurzen, sport , festival , voetbal , wielrennen , cross, scholen ...

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Maskers voor feestjes, carnaval of evenementen in een bepaald thema, de mogelijkheden zijn enorm met deze feestelijke maskers. Mensen met een masker op trekken altijd de aandacht, dus ook jou boodschap is 100% zichtbaar. Voorzien van een elastiek, dubbel geknoopt. 

Maak je eigen masker in de meeste gekke vorm die je maar kan bedenken. Bedrukking kan in full color gebeuren via offset print.

Prijzen afhankelijk van het formaat en de aantallen.

Meer info
   
Vanaf € 0,49

Deze lichtgevende fluo brillen zijn onmisbaar op je feest of evenement.

Je maakt ze eenvoudig zelf, ze worden in set geleverd. Een set bestaat uit 2 fluo sticks, een connector en 2 oren. Je verbindt deze eenvoudig met elkaar en je fluo bril is klaar.

Are you ready to party? 

Meer info
   
Vanaf € 0,25

Driekleurige hoed in PVC. Supporter voor onze Rode Duivels tijdens het komende WK met deze leuke hoed! Ook beschikbaar voor kinderen.

Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie. Contacteer ons voor meer informatie.

Meer info
   
Vanaf € 3,99

Waterproof LED schoenveters. De LED-lichtjes hebben 3 standen : constant branden, snel flikkerend of traag knipperen.
Schoenveters in polyester met 20 lichtjes per paar.
Werkt op 4 batterijen CR2032.

Meer info
   
Vanaf € 1,49

Make-up stift in de kleuren van je eigen firma? Nu kan het! Een aantal kleurcombinaties bestaan standaard, zoals de Belgische vlag, de regenboogvlag,... maar je kan ook je eigen kleuren samenstellen.

Supporter je favoriete ploeg / firma aan op een originele manier dat iedereen ziet.

Meer info
   
Vanaf € 2,17

Tekenset met houten bril en 3 stiften.

Meer info
   
Vanaf € 0,87

Met een enkele kneep verlost u zichzelf van de stress die ons moderne leven veroorzaakt. Beschikbaar in alle mogelijke vormen van stressballen al dan niet met uw logo! Zo vindt u uw favoriete sport, stukje fruit, diertje, feestdag, wagen of beroep in een leuk figuurtje. U werkt bovendien nog aan uw gezondheid: deze balletjes zouden naar het schijnt goed zijn tegen reuma of een slechte bloedsomloop. Ook verkrijgbaar als sleutelhanger.

Meer info
   
Vanaf € 2,92

Kaarslicht verpakt in een full colour bedrukte houder. Geeft tot 30 uren licht.

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS