Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Kies je (sub)categorie

EHBO

EHBO, Eerste Hulp Bij Ongelukken. Zorg dat jouw klanten voorbereid zijn op een onverwachts ongelukje. Geef ze een EHBO relatiegeschenk bedrukt met jouw logo.

Vanaf € 18,00

Als u graag alles bij de hand wilt hebben voor de behandeling van de meest voorkomende steken en beten, dan is de Steken- & Betenset een uitkomst.

Deze set bevat zowel een tekenpincet, een gifverwijderpompje als een koelspray. Uiteraard zitten er ook relatiegeschenken in voor de verzorging van de wond en de huid.

De set heeft een compact formaat, zodat hij makkelijk mee te nemen is bij dagjes uit. Tenslotte heeft de set een sportieve uitstraling en bevat het een uitgebreide Eerste Hulpwijzer voorzien van handige tips.

Ook geschikt als weggever of premium in de farmacie branche.

Inhoud: 1 x Gif-Weg Uitzuigpompje, 1 x HeltiQ Koelspray 15 ml, 1 x Eerste Hulpwijzer bij steken en beten, 1 x Tekenpincet, 2 x Gaaskompres 5 x 8,5 cm, 4 x Alcoholdoekje 3 x 3 cm, 2 x Pleisterstrip

Meer info
   
Vanaf € 1,71

Sleutelhanger met MyKit microkit mond-op-mond beademingsmasker KISS OF LIFE. Red levens met de microkit Mond-op-mondbeademings masker. Deze handige microkit bevat de Kiss-of-life die iedereen, die in staat is mond-op-mond beademing te geven, bij zich draagt. Handig aan de sleutel te hangen.

Inhoud: 1 mond-op-mond beademingsmasker (ook bekend als kiss of life). Alle eerste hulp (EHBO) en verzorgingsartikelen in de kit voldoen aan de EU regelgeving.

Prijs is incl. Full colour opbedrukken van jouw logo.

Neem contact met ons op indien u het label aan de voor- en achterzijde naar eigen ontwerp opgefabriceerd wilt hebben. Kunststof. . - Kleur: Magenta.

Meer info
   
Vanaf € 2,01

MicroKit Blaren pleisters.

Met de Microkit blaren pleisterset heeft u altijd een paar blarenpleisters bij indien er een blaar is bij het wandelen.

Inhoud: 2 blarenpleisters voor tenen. Alle eerste hulp en verzorgingsartikelen in de kit voldoen aan de EU regelgeving. Prijs is incl. Full colour opbedrukken van uw logo. Neem contact met ons op indien u het label aan de voor- en achterzijde naar eigen ontwerp opgefabriceerd wilt hebben.

Kleur: Blauw.

Meer info
   
Vanaf € 2,32

Eerste hulp kit inclusief 5 pleisters, 2 alcoholdoekjes, 2 schoonmaakdoekjes en 1 kompres. Verpakt in een waterdicht kunststof doosje met omhangkoord.

#running

Meer info
   
Vanaf € 0,23

Frosted kunststof cassette met 5 latex pleisters.

Meer info
   
Vanaf € 2,26

Dit plastic doosje kan gevuld worden met allerlei items. Het reissetje travel bevat een tandenborstel, tandpasta, shampoo en oordopjes. Zo zijn er allerlei thema's leverbaar zoals festival kit (tandenborstel, tandpasta, oordopjes, desinfecterende gel, pleisters en condoom), teek/insect, lady, first aid, brandwonden, reizen en voeten (met blarenpleisters). Vanaf 500 stuks kun je ook een eigen set samenstellen. De stickers op het doosje kunnen voorzien worden van jouw eigen tekst.

Onmisbare festivalkit en travelkit voor feestgangers en reizigers!

De prijs is voor het model travel. Prijzen voerige uitvoeringen of eigen model op aanvraag.

Meer info
   
Vanaf € 26,36

Digitale infrarood voorhoofdthermometer van ABS met LCD schermpje, schakelt automatisch uit. Inclusief velours etui. Inclusief 2 AAA batterijen.

Meer info
   
Vanaf € 3,36

kies de kleur van je doosje en personaliseer het label op de voorzijde volledig naar eigen design. Inhoud: 12 doucheproof plakkers, 4 huidreinigingsdoekjes, 2 droge doekjes, 1 windel en 2 brandwondenplakkers.

Meer info
   
Vanaf € 1,66

Sleutelhanger inclusief mond-op-mond beademingsmasker verpakt in een rode etui met velcro sluiting. Leuk EHBO item in het thema van gezondheid / zorg.

Meer info
   
Vanaf € 2,09

Een EHBO kit in polyester tasje. Voor onderweg, onmisbaar in iedere auto of handtas. Bevat pleisters, verband en een schaartje. Met handige sleutelhanger.

Middels transfert kan uw logo bedrukt worden, max. formaat 30x30 mm

Meer info
   
Vanaf € 2,47

Deze ijszak kan prima bedrukt worden. Praktisch bij sportblesures, aangenaam bij hoofdpijn, bijvoorbeeld als hangover-helper.

Inhoud 400 ml.

Meer info
   
Vanaf € 2,36

Digitale thermometer in een transparante beschermhoes. Geleverd met 1 knoopcel batterij.

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS