Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Kies je (sub)categorie

Computermuis

De computermuis blijft nog steeds een geschikt relatiegeschenk. Iedereen gebruikt er dagelijks één of meerdere. Van standaardmuizen tot eigen ontwerpen. Met een snoer of zelfs draadloos. Opdruk van jouw logo of ontwerp in eigen kleuren, alles kan.

Vanaf € 6,50

Computermuis met een groot drukoppervlak. De muis wordt full colour bedrukt en de opdruk beschermt door een transparante kunststof deksel.

De draadloze verbinding wordt met een mini 2.4G USB stekker gemaakt.

De muis wordt verpakt in een mooie geschenkverpakking.

Meer info
   
Vanaf € 11,99

Een extra dunne en draadloze muis met een ingebouwde batterij die tijdens gebruik kan opladen.

Het gegraveerde LED logo maakt van deze muis een uniek promotioneel artikel voor op bureaus. Het logo licht op in de accentkleur.

Meer info
   
Vanaf € 16,56

Luxe draadloze muis in soft touch uitvoering met led-logo. Verkrijgbaar in goud, zwart of zilver. 

Met een ingebouwde oplaadbare batterij.

Meer info
   
Vanaf € 14,40

Deze draadloze optische muis heeft een LED-logo branding. De unieke vorm zorgt voor een optimaal comfort bij gebruik. Uw logo licht mooi op! Leverbaar in zwart met LED kleuren in rood, blauw, groen, wit of oranje.

Geleverd zonder batterij. 

Meer info
   
Vanaf € 5,60

Ultra dunne draadloze muis in ABS, 2.4G. Compatibel met Windows XP en IOS. Werkt op 2 AAA batterijen.

Meer info
   
Vanaf € 11,52

Deze draadloze muis voelt goed aan op kantoor. Dankzij zijn ergonomische vorm geniet u van een groot werkcomfort. Bovendien kunt u hem gemakkelijk meenemen: hij is opvouwbaar en voorzien van een Nano ingebouwde transmitter speciaal voor laptops.

Gebruiksgemak: plug and play wireless technology (2.4 GHz), plaats gewoon de Nano ontvanger in de USB-poort van uw computer om te starten.

Tweehandig ontwerp - lage energie (AAA batterij) - geen stuurprogramma vereist

Aanpasbare resolutie van 800 tot 1200/1600 dpi voor een nauwgezette muiscontrole. Helpt bij controle van uw bewegingen.

Meer info
   
Vanaf € 23,00

Draadloze computermuis met laserpointer en bediening voor je presentaties (2,4 Ghz)

Meer info
   
Vanaf € 17,94

Deze draadloze optische muis heeft een LED-logo branding. De unieke vorm zorgt voor een optimaal comfort bij gebruik. Uw logo licht mooi op! Leverbaar in zwart met LED kleuren in rood, blauw, groen, wit of oranje.

Geleverd zonder batterijen.
! logo brand niet altijd

Meer info
   
Vanaf € 12,32

2,4G draadloze muis. ABS kunststof. Inclusief 2 AAA batterijen. In transparante doos geleverd.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Een eigentijds vormgegeven muis met een handige dubbelfunctie: muis en calculator in één. Nooit meer een rondslingerende rekenmachine, maar subtiel verborgen in uw muis. De calculator wordt met een simpele handbeweging uit de muis genomen en na gebruik weer subtiel opgeborgen. De gepatenteerde CalcuMouse is een fraaie en
uiterst praktische eyecatcher voor op uw bureau en is zowel draadloos (met dongle) als met USB-kabel leverbaar. Doordat de CalcuMouse dagelijks wordt gebruikt en in het oog springt op uw bureau is hij de ultieme brand ambassador! Direct uit voorraad leverbaar of vanaf 1.000 stuks 100% customized.

Kleur : hoogglans wit, mat grijs/donkergrijs.

Meer info
   
Vanaf € 1,88

De MP Cleaner is een muismat maar ook een doekje voor het reinigen van het computerscherm.  De MP Cleaner is superdun en superlicht. Voorzien aan 1 zijde van uw fullcolour artwork. Aan de andere zijde zit een antisliplaag. Standaad afmeting is 19,5x19,5cm, maar elke andere afmeting is mogeijk!

Meer info
   
Vanaf € 11,49

Draadloze glanzende witte computermuis in stijlvolle uitvoering. De ontvanger kan aan de achterzijde van de muis worden geplaatst.

Prijs inclusief 1-2 kleuren opdruk

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS