Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Kies je (sub)categorie

Braintrainer

Stel jouw klanten op de proef met een leuke braintrainer met opdruk van jouw logo. Van de oude schuifpuzzel tot moderne braintrainers. Een leuk en onderhoudend relatiegeschenk dat van hand tot hand gaat en het brein van jouw klanten in beweging houdt.

Vanaf € 1,89

Wat zijn de 'fidget spinners' die plots iedereen wil?

Fidget Spinners, hand spinners of 'frutseldraaier' zijn elegante, platte en lichtjes verslavende anti-stressballen. De nieuwe Pokémon Go is opgestaan. 

De 'fidget spinner' is twintig jaar oud maar wordt nu razend populair, wereldwijd. Op internet duiken steeds meer filmpjes op met leuke trucjes die je met het speeltje kunt uitvoeren, maar wat is het eigenlijk?

'Fidget spinners' zijn kleine gadgets die in je handpalm passen.

In het midden zijn er kogellagers die je tussen je duim en middenvinger houdt. Om het speeltje te doen draaien, moet je met een andere vinger een zetje geven aan een van de drie uitstulpingen. Dat zorgt ook voor een zoemend geluid.

De snelheid waarmee het draait, hangt volledig van jou af. Bij het draaien produceert de fidget spinner een zacht zoemgeluid dat voor velen evenveel bijdraagt aan het rustgevende aspect als het feit dat je ergens mee kan prutsen terwijl je je op andere dingen focust.

Je kunt de 'fidget spinner' ook doen draaien door hem horizontaal op tafel te leggen, met je wijsvinger de kogellagers tegen de tafel drukken en dan een zetje geven aan een van de uitstulpingen.

Concentreren

Het speeltje was oorspronkelijk bedoeld om hyperactieve, angstige of autistische kinderen te helpen ontspannen. Volgens sommige onderzoekers helpt het ook volwassenen om zich beter te concentreren.

Je kan zo ver gaan in het bedenken van trucjes die je met de ‘fidget spinner’ kan uithalen als je wil.

Uit voorraad leverbaar en te bedrukken met uw logo vanaf 250 stuks. 

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Geef een echt door en door gepersonaliseerd geschenk. De klant krijgt een code en met die code kan de klant via een website inloggen. 

Jou logo / merk komt op de achterzijde van de kaarten en op de voorzijde kan de klant eigen foto's opladen. Doe 1 actie of verschillende acties. Keuze uit 6 verschillende gezelschapsspelletjes : kaartspel, 4 op een rij, kwartet, memory, domino of actiespel.  

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Breng je gepersonaliseerd gezelschapsspel uit onder licentie.  Neem een bestaand spel van o.a. Mattel of Hasbro en personaliseer dit met het logo van je firma of je merk. Keuze uit verschillende bekende spelletjes zoals Uno, Wie is het, Pictionary, Monopoly of lach je rijk, Twister,...

Deel de magie van het spel. Prijzen afhankelijk van het gekozen spel en de aantallen. Opdruk zowel mogelijk op de verpakking als op de speelkaarten.
Minimum afname : 15 000 stuks.

Meer info
   
Vanaf € 0,69

Gebruik de vele mogelijkheden van mobiele games voor uw reclame.

Mobiele reclame is een trend die je tegenwoordig niet kunt laten liggen en de meest effectieve manier om mobiel reclame te maken is via apps en games.

Bereik mensen waar ze zijn - MOBIEL :Maar liefst een ongelooflijk 66,3 % van smartphone-gebruikers gebruiken hun telefoon om spelletjes te spelen.
94% van de online - gamers spelen hun games op smartphone, slechts 6 % gebruiken de browser - games.

Verspreid uw spel - UNLIMITED:

Implementeer je spel in uw website. Deel je spel op Facebook en Twitter.Profiteer van gebruikers die je spel delen op sociale netwerken.
QR - codes die leiden tot uw spel op promotionele producten af te drukken of op stickers.
Het gebruik en de downloads van je spel zijn onbeperkt en het is op elk moment beschikbaar over de hele wereld.En telkens iemand het spel speelt, ziet hij uw logo.

We kunnen zelfs de blokken aanpassen naar uw huisstijl.

Meer info
   
Vanaf € 2,36

De Dael 'O Ring is een stokje met een puntje en een ring met een verborgen doolhof. Je speelt het spelletje door op gevoel de ring rond de stok te draaien en te schuiven, net zolang tot het lukt de twee van elkaar te scheiden.
Al snel zul je in de ban raken van dit vernuftige puzzeltje. En als je eenmaal hebt gezien dat de ring inderdaad van de stok kan worden los gehaald, zal je het zelf net zolang blijven proberen tot het jou ook lukt. 

Dael-o-ring, een opvallend relatiegeschenk wat veelvuldig zal worden gebruikt!

Leverbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties. Verpakt in custom made doosje is mogelijk. De ring kan worden bedrukt d.m.v. tampon druk of label (tot full colour) en zeefdruk (1 kleur). Prijs is exclusief bedrukking.

Meer info
   
Vanaf € 13,57

Draadloze oplader in een variant van de bekende Rubik's cube. Verminder de inspanning, vergroot je kracht met draadloos opladen. Laad met gemak je smartphone op.

Je zult nooit vergeten je telefoon op te laden: je hoeft het alleen maar neer te leggen! Met de draadloze oplader van Rubik's op jouw bureau zorg je ervoor dat jouw mobiele telefoon nooit leeg raakt! 

Volledig te personaliseren en geleverd met een uitschuifbare standaard die de lader kantelt voor een comfortabele stand van het scherm. Groot oppervlakte om jouw design en logo op te drukken.

De verpakking is tegen meerprijs ook te customizen.

Meer info
   
Vanaf € 8,45

Dit mind game spelt test de spelers logica. Zodra de kubus uit elkaar is gehaald verandert deze in een lange slang.

De uitdaging is om deze weer in de oorspronkelijke kubusvorm in elkaar te zetten, wat moeilijker is dan het klinkt! 

Meer info
   
Vanaf € 8,45

Deze houten puzzel stimuleert gegarandeerd jouw brein.

Het is makkelijk uit elkaar te halen, maar met het weer in elkaar zetten ben je wel een tijdje bezig! 

Meer info
   
Vanaf € 7,95

Bouwspel met mini bouwstenen in hoogwaardige ABS kunststof. De spelletjes worden verkocht per thematisch zakje. Elk zakje bevat de nodige bouwstenen om een dier, dinosaurus, voertuig, monument... te bouwen. De verschillende modellen hebben verschillende moeilijkheidsgraden (van 1 tot 5 jaar), in functie van hun complexiteit.

Dankzij hun leuke kleuren zijn de spelletjes heel aantrekkelijk en kan zowel jong als oud zich ermee amuseren. 

We bieden verschillende oplossingen voor de verpakking: zakje met zipsluiting, postkaart als mailingartikel of giftbox. Elke verpakking wordt vergezeld van een geïllustreerd bouwplan. 

Contacteer ons voor meer informatie. Opgegeven prijs voor panda in een zakje met zipsluiting.

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Heb jij geduld en combinatietalent?

Patience game, individueel verpakt in een praktische transparante doos. Bevat instructies. 

Te produceren vanaf 1000 stuks.

BPA-vrij en gemaakt in Europa.

Meer info
   
Vanaf € 3,95

Een leuke variant op de Fidget Cube, de kleine duivel. The Little Devil Cube is wit en heeft pastelkleurige onderdelen. 

Urenlang plezier met deze kleine toy. Het kleurrijke speeltje helpt je focussen en verlost je stress. Pas op het kan verslavend werken...

Leg de cube op je bureau of tafel en zorg dat jij je productiviteit niet kwijt raakt!

De cube is te bedrukken met jouw logo.

Meer info
   
Vanaf € 0,83

Kleurrijke schuifpuzzel met een mooi groot drukoppervlak voor uw logo. Een echte braintrainer voor jong en oud. Leuk spelletje als weggever op een beurs, opening of evenement. Doet het ook goed als mailingproduct!

De schuifpuzzel wordt geleverd inclusief (full colour) bedrukking. Minimale afname: 300 stuks.

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS