Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Referenties

Staat & Co Businessgifts is al 71 jaar actief op de markt van relatiegeschenken en premiums. Deze jarenlange ervaring maakt ons een professionele speler in deze markt.

En dat zien we ook aan de leuke reacties van onze klanten:

 • Servies voor Europrovyl

  Prachtig servies met het nieuwe logo van Europrovyl voor de nieuwe fabriek in Leeuwarden.
 • Panasonic LUMIX

  Mooie zwarte Lamzac the Originals bedrukt voor event 10 jaar Panasonic LUMIX G
 • Icare

  Handige sleutelhangers met kompas bedrukt met het logo van Icare voor een fietsevenement.
 • Comfortuin

  Heerlijke chocolade van Tony's Chocolonely met een customized wikkel voor de (potentiële) klanten van Comfortuin.
 • Ronde Tafel #61

  "Bedankt voor de prachtige pins! Jullie hebben een mooi ontwerp gemaakt. We hebben ze uitgedeeld in Zuid-Afrika en iedereen heeft 'm enthousiast ontvangen. Een kleurrijke en blijvende herinnering."
 • Post en Eger

  "Een passend en lekker geschenk voor onze klanten. De sleutel tot een betere samenwerking en succes!"
 • ARX ICT

  "De kerstballen zijn geweldig… helemaal TOP!"
 • Gemeente Leeuwarden

  Bedrukte bierviltjes voor diverse horecazaken in de gemeente Leeuwarden.
 • Stibbe Advocaten

  "Thanks voor de badjassen met ons logo voor de Iceman Talent Experience."
 • Ziekenhuis Gelderse Vallei

  "Vorige week binnengekomen: mokken! Erg mooi!! Bedankt voor de snelle service! Het was hier donderdagmiddag net Sinterklaas. Een pallet vol dozen en dan natuurlijk kijken wat er in zit en hoe mooi het geworden is. Ballonnen hebben een prachtige kleur groen, helemaal goed! Pleisterdoosjes in orde, pepermunt in groene verpakking, prachtig. En we hebben even staan lachen bij de ponchoballetjes, die hadden we ons gewoon iets kleiner voorgesteld. Maar ook prachtig! Dus dik in orde, mooi op tijd, hartelijk bedankt!"
12

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS