Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Referenties

Staat & Co Businessgifts is al 71 jaar actief op de markt van relatiegeschenken en premiums. Deze jarenlange ervaring maakt ons een professionele speler in deze markt.

En dat zien we ook aan de leuke reacties van onze klanten:

Servies voor Europrovyl

Prachtig servies met het nieuwe logo van Europrovyl voor de nieuwe fabriek in Leeuwarden.

Europrovyl, producent van kunststof kozijnen, heeft begin oktober een nieuwe fabriek geopend in Leeuwarden. Tevens is een compleet nieuwe huisstijl gepresenteerd en geïmplementeerd. Dit is tot stand gekomen in samenwerking met Localink.

Eén van de artikelen die wij mochten leveren is een mooi gepersonaliseerd servies in de nieuwe huisstijl. Er zullen vast nog meer relatiegeschenken volgen voorzien van het logo van Europrovyl!

Wil jij ook zo'n mooie servies voor jouw nieuwe huisstijl? 
Bekijk het porseleinen servies en glazen kop en schotel
Bekijk ons brede assortiment glazen en mokken

Wil jij de opening van jouw nieuwe pand aankleden met relatiegeschenken met daarop jouw (nieuwe) logo? 
Dan ben je bij Staat & Co aan het juiste adres! Bel of mail ons voor meer informatie, een passend advies of een vrijblijvende offerte.

 

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS