Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Referenties

Staat & Co Businessgifts is al 71 jaar actief op de markt van relatiegeschenken en premiums. Deze jarenlange ervaring maakt ons een professionele speler in deze markt.

En dat zien we ook aan de leuke reacties van onze klanten:

Panasonic LUMIX

Mooie zwarte Lamzac the Originals bedrukt voor event 10 jaar Panasonic LUMIX G

Panasonic heeft het 10-jarig bestaan gevierd van de LUMIX G systeemcamera’s met een feest op Forteiland Pampus. De genodigden werden na afloop van dit evenement verrast met een prachtige bedrukte Lamzac als give-away. Geweldig toch “voor Pampus liggen” op een Lamzac!

Wil jij ook je evenement opluisteren met die fantastische Lamzac the Originals? Vraag snel vrijblijvend een offerte op en laat ook jouw logo stralen op een Lamzac.

 

> Bestel ook snel zo'n mooie Lamzac® met jouw logo!

> Bekijk al onze air loungers en zitzakken

> Liever een andere stoel?

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS