Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte en bekijk hier het laatste nieuws van Staat & Co.

Wil jij ook maandelijk onze nieuwsbrief per mail ontvangen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.

Zakagenda Valente 2019: bestel online!

Hij is weer te bestellen, de Zakagenda Valente! De enige échte opvolger van de Intermediair agenda.

Maak jouw zakagenda Valente persoonlijk
Personaliseer de zakagenda Valente 2019 met jouw naam of persoonlijke tekst. De tekst wordt in zilverkleur gedrukt, op de voorzijde rechtsonder op het omslag van de zakagenda en/of rechtsonder op de voorzijde van de (lederen) portefeuille.

iDeal en andere betaalmethodes
Bestel je eigen zakagenda Valente snel en gemakkelijk online in de webshop. Kies voor het afrekenen iDeal, veilig betalen via jouw eigen bank. Ook dit jaar hebben wij meerdere betaalmogelijkheden beschikbaar gesteld, zoals creditcard en PayPal.

 

      

>Bestel je zakagenda snel op zakagendavalente.nl!

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS