Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte en bekijk hier het laatste nieuws van Staat & Co.

Wil jij ook maandelijk onze nieuwsbrief per mail ontvangen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.

Prachtige eindejaarsgeschenken

Ook dit jaar hebben we weer een uitgebreid assortiment met mooie goedgevulde en originele kerstpakketten. Met deze kerstgeschenken maak je écht indruk op je klanten en medewerkers!

 

Originele kerstpakketten voor elke doelgroep

Met de originele kerstpakketten van Staat & Co geef je medewerkers, klanten, prospects en relaties een cadeau waar je alle kanten mee op kunt. Laat je medewerkers of klanten genieten van een smaakvolle avond vol goede wijnen en dranken, heerlijke vis- of vleesproducten of een relaxmoment met de luxe wellness producten.

Kerstpakketten, snel en eenvoudig online te bestellen

Een gegarandeerd dankbaar en feestelijk gevoel bij de ontvanger als je één van onze bijzondere kerstpakketten kiest. Wat je ook zoekt: we hebben een pakket in ieder thema en voor elk budget.

Kijk, kies en bestel direct! Bij Staat & Co bestel je je kerstpakketten snel en eenvoudig. Met een paar te doorlopen stappen is de winkelwagen met kerstpakketten gevuld en afgerekend! Neem voor vragen of speciale wensen even contact met ons.

 

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS