Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Dopper met naam

Dopper met naam - dopper_met_naam

Laat jouw Dopper bedrukken met een naam

Een Dopper met naam is een mooi en duurzaam relatiegeschenk voor elke doelgroep en je draagt bij aan een duurzaam milieu. Laat de Doppers bedrukken met een naam en druk tevens eventueel jouw logo of internetadres en verras klanten, deelnemers, personeel of relaties. Zo geef je een duurzaam visitekaartje af.

Dopper is de ideale drinkfles voor kraanwater: duurzaam, handig en mooi. Bestel hier jouw Doppers!

Dopper als duurzame waterfles

Iedereen heeft tegenwoordig een flesje water bij zich, overal waar men naar toe gaat. Water is goed voor je en het lest de dorst. Water in een wegwerppetfles is niet oké voor het milieu, dat weten we allemaal... Een Dopper is een duurzame waterfles, vaatwasbestendig dus je kunt de fles keer op keer gebruiken. Neem het flesje mee naar school, werk of naar de sportschool.

Technische specificaties

 • De totale lengte van de Dopper is 23 cm
 • Zonder de "dop" is dit 17 cm
 • De doorsnede is 5 cm
 • De inhoud is iets minder dan 500 ml
 • BPA/weekmaker en gifvrij
 • Geschikt voor koude, niet bijtende drankjes
 • Vaatwasbestendig tot 65°

Je kunt de bovenste 2 delen, de dop en het witte deel van de fles, eraf draaien en gebruiken als drinkbeker. Handig en stabiel met een voetje.

Dopper met naam - dopper_als_beker

Dopper met naam als relatiegeschenk

Laat Doppers bedrukken met een naam van jouw klant, relatie of werknemer. Een zeer persoonlijk cadeau welke goed ontvangen zal worden. De Dopper waterfles kunnen wij ook verpakken in een luxe geschenkverpakking met daarop een mooie visual, jouw logo en bedrijfsnaam of reclameboodschap. Dat scoort dubbelop!

De trendy drinkfles is verkrijgbaar in vele frisse kleuren en zelfs in staal.

Dopper met naam - dopper_met_naamDopper met naam - dopper_staalDopper met naam - de_dopper(8)

Nieuw kleuren: Pacific Blue en Blue Lagoon

Tap water voor jouw Dopper

Niets is vervelender dan dorst hebben. Ben je onderweg en is je flesje water leeg? Geen probleem. Download de Dopper app, vind vers water in de buurt en voeg zelf nieuwe tappunten toe. 

Met de Dopper app vind je gratis watertappunten over de hele wereld. Van waterfonteintjes in Barcelona tot restaurants in San Francisco, van winkels tot kantoren en privéadressen om de hoek waar je gratis mag bijtappen. Nu heb je altijd vers kraanwater binnen handbereik!

Dopper met naam - dopper_appDopper met naam - dopper_app_logo

Steun het goede doel

Zoals we hier de kraan open doen en water kunnen drinken, is het in Nepal niet vanzelfsprekend dat je schoon drinkwater drinkt. Daarom gaat een deel van de opbrengst van de Dopper naar waterprojecten in Nepal. Hier worden waterputten gemaakt en schone wc’s en rioleringen aangelegd dankzij jouw Dopper.

Als jij een Dopper koopt of doneert aan de Dopper Foundation, steun je direct de inwoners van Nepal. Dopper werkt samen met Simavi en haar lokale partner NEWAH (Nepal Water for Health) aan de installatie van veilige drinkwatersystemen en wc’s.

Meer informatie over de Dopper?

Geef je een Dopper bedrukt met naam, dan geef je gegarandeerd een duurzaam, handig en veelvuldig gebruikt relatiegeschenk! Je kunt jouw Dopper ook met een logo bedrukken>lees er alles over.

Wij hebben al aan tientallen bedrijven Doppers met een bedrukking mogen leveren. Nieuwsgierig over de bedrukkingsmogelijkheden? Wij vertellen er jou graag alles over!

Lijkt het jou een geschikte give away en wil je meer informatie, neem dan contact met ons op!

 

Vanaf € 7,77

Gebruik de Dopper onderweg, als bidon bij het sporten, op vakantie, tijdens evenementen en op kantoor. Bij elke activiteit, in elk jaargetijde is deze waterfles te gebruiken. 

Dopper, de waterfles met een missie. Bovendien gaat een deel van de verkoopopbrengst naar de internationale gezondheidsorganisatie Simavi. Dopper streeft naar een wereld met veilig drinkwater voor iedereen.

Installeer de Dopper app op je mobiele telefoon en vind de gratis watertappunten om je Dopper te kunnen vullen.

Doppers zijn verkrijgbaar in 11 kleuren en 2 metalen:

 • Apple Green
 • Blue Lagoon
 • Cool Blue
 • Hakuna Mintata
 • Pacific Blue
 • Pink Paradise
 • Pure White
 • Royal Orange
 • Sea Green
 • Simply Red
 • Sunshine Splash
 • Solid Steel (490 ml)
 • Steel (stalen dop 800 ml)

Inhoud: 450 ml. De Dopper bevat 3 onderdelen, waardoor makkelijk schoon te maken. Vaatwasser bestendig tot 65°C. Geschikt voor koude, niet bijtende drankjes.

Waterflessen Dopper Solid Steel en Steel; prijs op aanvraag.

Laat de Dopper (rondom) bedrukken met een logo, een marketingboodschap, een naam of zelfs een kleurrijke visual.

Verpak de Dopper in een all over bedrukte geschenkverpakking, informeer eens naar de mogelijkheden.

Geproduceerd in Nederland, bevat keurmerken BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) en is Cradle to Cradle gecertificeerd.

Hier meer info 

We scharen ons achter het klimaatakkoord van Parijs !

Meer info
   
Prijs op aanvraag

Laat de verpakking van de Dopper waterfles personaliseren met jouw logo of marketingboodschap.

De dozen voor de Dopper flessen zijn gemaakt van mooi glans gelamineerd karton en worden geheel naar jouw wens in full colour bedrukt.

Meer info
   

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS