Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

FAQ's

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op en we beantwoorden graag je vraag!

Hebben jullie een showroom die ik kan bezoeken?

Nee, onze producten worden namelijk voornamelijk custom made geproduceerd. Al onze producten zijn digitaal te raadplegen en wij kunnen je digitaal voorzien van alle informatie. Wil je de mogelijkheden bespreken over bepaalde (custom made) relatiegeschenken, neem dan  contact met ons op en onze accountmanagers komen graag bij je langs om deze mogelijkheden te bespreken.

 

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Mailen kan altijd en onze website draait natuurlijk ook 24/7!

 

Ontvang ik ook een drukproef na mijn bestelling?

Ja, je krijgt een gratis drukproef per e-mail. Pas nadat we akkoord op deze proef hebben ontvangen, gaat de bestelling relatiegeschenken in productie.

 

Welke bedrukkingsmogelijkheden zijn er?

Je kan de relatiegeschenken met de volgende technieken laten bedrukken of bewerken: 

  • Borduren
  • Doming
  • Lasergraveren
  • Tampondruk
  • Transferdruk
  • Zeefdruk

 

Kan ik een (bedrukt) sample aanvragen?

Wij versturen gratis een sample tot een goederenbedrag van € 5,-. Een aanvraag met een goederenbedrag hoger dan € 5,- kunnen in overleg gecrediteerd worden wanneer wij jouw bestelling mogen ontvangen. Alleen textielartikelen worden altijd doorberekend en kunnen niet retour gestuurd worden. Wanneer wij samples versturen, dan zijn deze zonder opdruk of met een reeds bestaande opdruk van een willekeurig bedrijf. Een sample met jouw eigen logo is helaas niet mogelijk. Wel sturen we altijd een digitale drukproef ter goedkeuring.

 

Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

Wanneer je een relatiegeschenk wilt laten bedrukken met jouw logo, dan hebben wij dit als EPS-bestand in hoge resolutie nodig. Een EPS is een bestand dat is gemaakt in Adobe Illustrator of een vergelijkbaar vector georiënteerd programma. Een JPG bestand kan een kwalitatief prachtige afbeelding zijn, maar helaas kunnen wij dit niet gebruiken om een relatiegeschenk te bedrukken.


Een JPG-bestand bestaat uit pixels, maar wij hebben vector lijn-bestanden nodig.

Heb je geen digitaal bestand van jouw logo dan kan onze Studio dit vervaardigen tegen een meerprijs.

Leveren jullie ook aan particulieren?

Nee, wij leveren uitsluitend relatiegeschenken aan bedrijven, organisaties, instellingen, verenigingen, stichtingen, etc. Wij leveren niet aan particulieren.

 

Hoe lang is jullie levertijd?

Bij Staat & Co is onze service betrouwbaar en onze levertijden zijn erg kort. Omdat wij almeer dan 70 jaar ervaring en goede contacten in China hebben weten wij waar we moeten zijn. Dit vind je niet alleen terug in onze creatieve antwoorden op jouw promotionele vragen, je merkt dat ook aan onze snelle levertijden.

Onze levertijd hangt af van het soort relatiegeschenk:

Soort relatiegeschenk                                     Geschatte levertijd*

Standaard relatiegeschenken, bedrukt              5 werkdagen – 2 weken

Standaard relatiegeschenken, onbedrukt          2 – 3 werkdagen

Custom made relatiegeschenken                      6 – 10 weken

Gepersonaliseerde relatiegeschenken               2 – 3 weken

*Het betreft hier een schatting, vaak kunnen we bestelde relatiegeschenken sneller leveren. Vraag de snelst mogelijke levertijd bij ons aan via ons contactformulier of bel 0522 24 00 24.

 

Ik heb een klacht, bij wie kan ik terecht?

Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan staat jouw accountmanager voor je klaar. Bel ons op 0522 24 00 24 en je kan ook via de website contact met ons opnemen!

 

Ik heb mijn bestelling al doorgegeven, kan ik nog wijzigingen doorgeven?

Ja, dat is mogelijk, maar dit is afhankelijk van de fase waarin de bestelling zich bevindt. Het beste kan je zo snel mogelijk telefonisch contact opnemen met ons via 0522 24 00 24. Buiten kantoortijden kan je ons ook een e-mail sturen naar studio@staat.nl met daarin alle informatie van jouw bestelling en de gewenste wijzigingen.

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS