Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Disclaimer


Deze website is een initiatief van Staat & Co Businessgifts (ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 04060276).

Staat & Co Businessgifts levert uitsluitend aan bedrijven, overheid, verenigingen en instellingen.

Onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Inhoud

De door Staat & Co Businessgifts verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Gebruikte logo's van derden zijn ter illustratie, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.
 

Aansprakelijkheid

Staat & Co Businessgifts spant er zich voor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan de genoemde prijzen of informatie op deze website kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en zetfouten zijn voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Staat & Co Businessgifts kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Staat & Co Businessgifts aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Staat & Co Businessgifts worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Staat & Co Businessgifts.

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Het is niet geoorloofd om de website of de inhoud hiervan zonder schriftelijke toestemming te repliceren op welke wijze dan ook.
Elke hyperlink naar een deel of het geheel van deze website dient vooraf door ons goedgekeurd te worden. Je kunt hiervoor contact opnemen met de website beheerder. Overige vragen en opmerkingen met betrekking tot de website kan je ook via mail aan de website beheerder kenbaar maken.

Populaire producten

"Meer dan 100.000 verschillende relatiegeschenken direct leverbaar"

Best verkocht

Aansteker in een frosted jasje
€ 0,96

Met deze electronische aantsteker val je op door zijn frosted design. Verkrijgbaar vanaf 500 stuk. Opgegeven prijs zonder opdruk van uw logo.

Bekijk dit product
Hartpotlood
€ 0,98

Potlood met hartje op uiteinde. Kleuren kunnen natuurlijk aangepast worden. 

Bekijk dit product
Magic papierblok
€ 3,90

Open de kubus en u heeft een mooie papierblok voor op uw bureau. Prijs is inclusief bedrukking in full color.

Bekijk dit product
USB clip voor notitieboek 4GB
€ 6,87

Neem jouw business overal mee naartoe want de usb hangt letterlijk vast aan jouw notebook

Geschikt voor een elastiek tot 7 mm.

Ook verkrijgbaar in metaalkleuren.

Bekijk dit product
Beker met oplichtend logo
€ 12,06

Dubbelwandige beker. Gemaakt uit 304 roestvrij staal aan de binnenzijde en ABS kunststof aan de buitenkant.

Graveer uw logo en wanneer u de beker oppakt en schudt, geeft uw logo licht. Inclusief 2 CR2032 batterijen. Inhoud: 480 ml.

Bekijk dit product
Monopoly, Uno, Pictionary Twister in huisstijl
Prijs op aanvraag

Breng je gepersonaliseerd gezelschapsspel uit onder licentie.  Neem een bestaand spel van o.a. Mattel of Hasbro en personaliseer dit met het logo van je firma of je merk. Keuze uit verschillende bekende spelletjes zoals Uno, Wie is het, Pictionary, Monopoly of lach je rijk, Twister,...

Deel de magie van het spel. Prijzen afhankelijk van het gekozen spel en de aantallen. Opdruk zowel mogelijk op de verpakking als op de speelkaarten.
Minimum afname : 15 000 stuks.

Bekijk dit product
 Webcam cover voor mobiel
€ 0,86

Bescherm jouw privacy!

Meer en meer hackers nemen de controle van jouw smartphone over en bespioneren jou via de webcam.

Deze webcam cover is geschikt voor alle types smartphone en je beslist zelf of je de cover open of dicht laat.

Bekijk dit product
stylus en telefoonstandaard
€ 0,98

stylus, kogelpen en telefoonstandaard.

3 in 1.

Bekijk dit product
geniale spaakreflectoren voor fiets
€ 3,45

Nu de donkere dagen er aan komen moeten zowel kinderen en wijzelf vaak in het donker naar werk of school. Goed gezien worden is letterlijk van levensbelang.

Deze 3M spaakreflectoren zijn heel makkelijk zonder gereedschap te monteren op elke fiets en zorgen voor een unieke, gepatenteerde 360 ° zichtbaarheid in de duisternis.

Voor promotioneel gebruik maakten we een set van 2 spakenflitsers op een kaartje verpakt in een polybag. U kan dus tegelijk heel wat info meegeven.  Geef uw relaties en medewerkers een relatiegeschenk voor extra veiligheid in het verkeer.

Geschikt voor spaken met diameter tussen 1,8 en 2 mm. Gemaakt van 3M reflecterend materiaal.

Andere verpakkingen met meer spakenflitsers mogelijk. Contacteer ons voor extra info. Opgegeven prijs voor set van 12 spaakreflectoren.

Bekijk dit product
Schimmelradar
€ 27,80

Deze radar herkent schimmelgevaar. De innovatieve grafiek brengt de luchtvochtigheid in beeld als op een radarscherm. Met temperatuur, klok en alarm. Inclusief batterijen.

Bekijk dit product

Wat zeggen onze klanten

Product van de maand

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS