Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Disclaimer


Deze website is een initiatief van Staat & Co Businessgifts (ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 04060276).

Staat & Co Businessgifts levert uitsluitend aan bedrijven, overheid, verenigingen en instellingen.

Onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Inhoud

De door Staat & Co Businessgifts verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Gebruikte logo's van derden zijn ter illustratie, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.
 

Aansprakelijkheid

Staat & Co Businessgifts spant er zich voor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan de genoemde prijzen of informatie op deze website kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en zetfouten zijn voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Staat & Co Businessgifts kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Staat & Co Businessgifts aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Staat & Co Businessgifts worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Staat & Co Businessgifts.

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Het is niet geoorloofd om de website of de inhoud hiervan zonder schriftelijke toestemming te repliceren op welke wijze dan ook.
Elke hyperlink naar een deel of het geheel van deze website dient vooraf door ons goedgekeurd te worden. Je kunt hiervoor contact opnemen met de website beheerder. Overige vragen en opmerkingen met betrekking tot de website kan je ook via mail aan de website beheerder kenbaar maken.

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS