Een relatie is een geschenk

 +31 522 240024

Bedankt, je aanvraag is afgerond

Dank je wel, we hebben je aanvraag in goede orde ontvangen. Wij hebben jou een geautomatiseerde e-mail gestuurd ter bevestiging van de aanvraag. Mocht je die niet ontvangen hebben, kijk dan even in de map “ongewenste e-mail”.

 

Wat gaat er nu gebeuren?

Jij hebt net een aanvraag gedaan en wilt natuurlijk weten wat er nu gaat gebeuren. Hieronder lees je de beknopte versie van wat er nu allemaal gaat gebeuren.

Wij vragen ontbrekende informatie via de e-mail.

Elk relatie- of promotieartikel is uniek, en om tot een goede en scherpe offerte te kunnen komen hebben wij de juiste en volledige informatie van jou nodig. In deze e-mail stellen wij je vragen zoals; levertijd, spoed, formaten, kleuren, logo’s, hulp bij vormgeving en dergelijke.

Wij gaan voor jouw aan de slag

Nadat we alle informatie hebben ontvangen kunnen we voor jou aan de slag. Wij maken de bestanden klaar, overleggen met planning en zorgen ervoor dat wij jouw een definitieve maar vrijblijvende offerte kunnen opsturen.

Jij ontvangt een offerte

Binnen de afgesproken tijd ontvang jij een definitief voorstel van ons. Deze offerte is twee weken geldig. Is de offerte helemaal naar wens en wil je gaan bestellen dan ontvangen wij graag jouw akkoord.

 

Vragen?

Heb jij nog vragen, of denk jij dat je iets vergeten bent te melden? Neem dan contact met ons op. Dat kan eenvoudig via onze contactpagina.

Populaire producten

Nog niet uitgewinkeld?

Wil jij meer productoffertes aanvragen? Dat kan gewoon, ons systeem heeft jouw gegevens onthouden, dus nog een offerte aanvragen voor een soortgelijk of ander product is eenvoudig!

Verder winkelen

 

Trending

Hieronder vind je populaire en nieuwe producten. Wellicht kun jij dit gebruiken ter inspiratie voor je volgende relatiegeschenk?

ONZE RELATIEGESCHENKEN: verrassend en vernieuwend, gegarandeerd succesvol!

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken!

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom je naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. Wij maken al meer dan 70 jaar gebruik van onze expertise voor onze klanten om deze doelstelling te halen.

Een overzicht van onze producten vind je op deze site, ingedeeld op productgroep. Wij hebben een zeer uiteenlopende collectie; van goedkoop strooigoed tot zeer exclusieve geschenken. Op ieder geschenk past jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres.

Bij elk artikel kun je direct eenvoudig een offerte opvragen. Binnen twee werkdagen heb je al een scherpe prijsopgave in huis! 

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze relatiegeschenken of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

We zijn er om je te helpen!

LAATSTE NIEUWS